ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βαλένθια: Κληρώνει για Σιόβα

Real Madrid's Gareth Bale, right, shoots the ball next to Leganes' Dimitrios Siovas during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Gareth Bale, right, shoots the ball next to Leganes' Dimitrios Siovas during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Το ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον Δημήτρη Σιόβα είναι πολύ σοβαρό και οι νυχτερίδες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στον Έλληνα, τον Χόρχε Σάενθ και τον Μοχάμεντ Σαλίσου μέσα στις επόμενες ώρες. Σε ισχύ από τώρα η όποια προσθήκη παρά το πέρας τη μεταγραφικής περιόδου.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, Εσεκιέλ Γκαράι, τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της Βαλένθια με τη Θέλτα, υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Οι νυχτερίδες κινούνται άμεσα για κεντρικό αμυντικό. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι έχει παρέλθει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος - εξέπνευσε τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου όπως σχεδόν σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα - μπορούν κατ' εξαίρεση να προχωρήσουν σε προσθήκη στη συγκεκριμένη θέση.

Κι αυτό γιατί υπάρχει ένα παράθυρο στην Ισπανία που επιτρέπει σε ομάδες της Liga να προχωρήσουν σε μεταγραφή σε συγκεκριμένη θέση, σε περίπτωση που ποδοσφαιριστής σε αυτή τη θέση τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως συνέβη, δηλαδή, με τον Εσεκιέλ Γκαράι. Όπως συμβαίνει και στην Μπαρτσελόνα η οποία κινείται για επιθετικό προκειμένου ν' αναπληρώσει το κενό του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος μένει εκτός για έξι μήνες.

Η εφημερίδα Super Deporte που έχει έδρα τη Βαλένθια αποκάλυψε το ενδιαφέρον των νυχτερίδων για τον Δημήτρη Σιόβα. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr σε μια λίστα με άλλους δυο παίκτες της Primera (μόνο από το εγχώριο πρωτάθλημα μπορεί να καλυφθεί το κενό του Γκαράι).

Είναι ο Χόρχε Σάενθ, ο οποίος ανήκει στη Βαλένθια, αλλά το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός στη Θέλτα. Οι νυχτερίδες επιχειρούν να σπάσουν το δανεισμό του και να επιστρέψει ο 23χρονος Ισπανός, αλλά η ομάδα του Βίγκο στέκεται εμπόδιο.

Τη λίστα συμπληρώνει ο Γκανέζος στόπερ της Βαγιαδολίδ, Μοχάμεντ Σαλίσου. Γέννημα-θρέμμα των μπλανκιβιολέτας ο πρώην συμπαίκτης των Ανουάρ και Ντανιέλε Βέρντε είναι βασικό στέλεχος της Βαγιαδολίδ.

Η ουσία είναι ότι η Βαλένθια καλείται να κάνει την επιλογή της εντός των επόμενων ωρών και ημερών. Όποιος παίκτης αποκτηθεί, θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα. Όσο για το ποσό που θα ζητήσει η Λεγκανές για τον Σιόβα, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει με τους πεπινέρος το καλοκαίρι του 2021;

Σύμφωνα με πηγές από την ομάδα της Μαδρίτης εκτιμάται στα 2.000.000 με 2.500.000 ευρώ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ