ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα - Λίβερπουλ: Τρομερό ρεκόρ στο "Κάμπ Νόου"

Barcelona fans show the club flag before the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona fans show the club flag before the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Η Μπαρτσελόνα σημείωσε την Τετάρτη (1/5) ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στο "Κάμπ Νόου" για τη φετινή σεζόν, αφού παρακολούθησαν το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ σχεδόν 100.000 θεατές.

Η Μπαρτσελόνα την Τετάρτη (1/5) συνέτριψε τη Λίβερπουλ με 3-0 και έκανε το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Η σημασία του αγώνα είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί περισσότερος κόσμος από κάθε άλλη φορά φέτος στο "Κάμπ Νόου". Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν φανταστική, με ένα μοναδικό κορεό να κάνει την εμφάνισή του στις κερκίδες, πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Στο καταλανικό γήπεδο σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης θεατών, αφού κόπηκαν 98.299 εισιτήρια, με τα 4500 να πηγαίνουν σε φίλους των "κόκκινων" που έκαναν το ταξίδι από την Αγγλία.

Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού οι φίλαθλοι υπερέβησαν τους 96.708 του παιχνιδιού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά, ενώ τέτοια νούμερα δεν κατάφερε να γράψει κανένα από τα δύο "Clasico" που διεξάχθηκαν στο "Κάμπ Νόου" τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λιονέλ Μέσι: Ισπανική αποθέωση στον "μπαμπά του ποδοσφαίρου"
Ο Μεντί ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στη Λίβερπουλ μετά το γκολ του Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ