ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν δεν θέλει βασικούς Σουάρες, Άλμπα και Πικέ

Barcelona's Luis Suarez after kicking the ball during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool)
Barcelona's Luis Suarez after kicking the ball during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool) AP

Ο Ρόναλντ Κούμαν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της Μπαρτσελόνα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και οι Λουίς Σουάρες, Ζόρντι Άλμπα και Ζεράρ Πικέ θα βρεθούν εκτός 11άδας.

Στην Μπαρτσελόνα ξεκινάει η νέα εποχή με τον Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική ηγεσία των μπλαουγκράνα. Ο Ολλανδός προπονητής βρέθηκε μπροστά από τα ΜΜΕ την Τετάρτη (19/8), όπου ανέλυσε μέρος του πλάνου και των κατευθύνσεών του.

"Δεν θέλω να μιλήσω για παίκτες ξεχωριστά. Πρέπει να βρω το καλύτερο για την ομάδα. Να βρω τον καλύτερο συνδυασμό. Υπάρχουν παίκτες κάποιας ηλικίας που μπορεί να έχουν αμφιβολίες για την απόδοσή τους, αλλά χρειάζεται να τους σεβόμαστε όλους. Το πλάνο μας είναι να ψάξουμε το καλύτερο για την ομάδας κι αν πρέπει να παρθούν αποφάσεις" ανέφερε στην συνέντευξή Τύπου ο Κούμαν προαναγγέλοντας αλλαγές.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η Cadena Ser, τρία μέχρι πρότινος βασικά γρανάζια της Μπαρτσελόνα πρόκειται να μείνουν εκτός 11άδας. Συγκεκριμένα, οι Λουίς Σουάρες, Ζόρντι Άλμπα και Ζεράρ Πικέ δεν θα βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Ολλανδού τεχνικού των Καταλανών.

Μέσα σε όλα αυτά, τα σενάρια για το ποιοι παίκτες βρίσκονται στην μαύρη λίστα του Κούμαν ενόψει της μεταγραφικής περιόδου φουντώνουν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ