ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Εκτίμηση για ρεκόρ πωλήσεων της νέας εμφάνισης

Μπαρτσελόνα: Εκτίμηση για ρεκόρ πωλήσεων της νέας εμφάνισης

Νέες φωτογραφίες από την πρώτη εμφάνιση της Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν (2020/21) έχουν διαρρεύσει και το εμπορικό τμήμα της ομάδας εκτιμά ότι θα είναι η πιο ευπώλητη των τελευταίων ετών.

Η εξάπλωση του κορονοϊού δεν έχει προκαλέσει μόνον αναστολή ποδοσφαιρικής δράσης στην Ισπανία (όπως και όλον τον κόσμο με... ελάχιστες εξαιρέσεις), αλλά και την παρουσίαση των εμφανίσεων των ομάδων για τη νέα σεζόν.

Ήδη είχαν διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες από την πρώτη εμφάνιση της Μπαρτσελόνα για την αγωνιστική περίοδο 2020/21, αλλά οι νέες είναι σε καλύτερη ανάλυση και ομολογουμένως εντυπωσιακές.

Τις αποκάλυψε σε ανάρτησή της η Mundo Deportivo αν κι επιφυλάσσεται για το εάν είναι οι αυθεντικές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό είναι το σχέδιο.

Μπαρτσελόνα: Εκτίμηση για ρεκόρ πωλήσεων της νέας εμφάνισης

Με κίτρινη λαιμόκοψη και κίτρινες λεπτές κάθετες ρίγες ανάμεσα στις μπλαουγκράνα. Το εμπορικό τμήμα της ομάδας της Βαρκελώνης εκτιμά ότι οι νέες εμφανίσεις θα αγκαλιαστούν αμέσως από τον κόσμο της ομάδας θα... ξεπουλήσουν. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά εκτιμάται ότι θα είναι οι πιο ευπώλητες των τελευταίων ετών.

Η δεύτερη εμφάνιση θα είναι μαύρη με χρυσές λεπτομέρειες, ενώ η τρίτη ροζ με πράσινες λεπτομέρειες. Θα υπάρχει και τέταρτη εμφάνιση που θα έχει ιδιαίτερη αναφορά στη σενιέρα (σύμβολο της Καταλονίας).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ