ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Νίκησε τον κορονοϊο στις αναζητήσεις στο Google

Μέσι: Νίκησε τον κορονοϊο στις αναζητήσεις στο Google

Η περιέργεια του κόσμου για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Λιονέλ Μέσι είχε ως αποτέλεσμα οι αναζητήσεις για τον Αργεντινό στο Google να ξεπεράσουν την περασμένη Τρίτη ακόμα και τη λέξη "κορονοϊός".

Φαξ στην Μπαρτσελόνα με αποκάλυψη της πρόθεσης να μείνει ελεύθερος, σκληρό μπρα ντε φερ με τη διοίκηση των μπλαουγκράνα για το αν μπορεί να φύγει χωρίς να χρειαστεί να βρεθεί κάποια ομάδα να καταβάλλει τη ρήτρα, αρκετοί μεγάλοι σύλλογοι με χοντρά πορτοφόλια έτοιμοι να τον διεκδικήσουν.

Ο Λιονέλ Μέσι πυροδότησε την απόλυτη μεταγραφική βόμβα λίγο πριν το φινάλε του φετινού καλοκαιριού και η αλήθεια είναι πως κατάφερε να κάνει όλο τον αθλητικό πλανήτη να παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του.

Τόση μεγάλη ήταν δε η αγωνία και η πρεμούρα για τον Αργεντινό σούπερ σταρ ώστε -σύμφωνα με έρευνα της ισπανικής εταιρίας Efe- το όνομα Μέσι να νικήσει το την περασμένη Τρίτη ακόμα και τη λέξη "κορονοϊός" όσον αφορά σε αριθμό αναζητήσεων στο Google σε όλο τον πλανήτη.

Όπως εξήγησε η ισπανική κρατική εμπορική εταιρία, σε μία κλίμακα από το 0 μέχρι το 100 (οι παράμετροι που χρησιμοποιεί το Google Trends για να μετρήσει τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις), ο Μέσι πέρασε από το 8 στο 86 μέσα σε μόνο δύο ώρες!

Γύρω στις 9 το βράδυ της περασμένηςΤρίτης οι αναζητήσεις για τον Μέσι έφτασαν στο peak του, όπου η λέξη κορονοϊός βρέθηκε να "χάνει" με δύο πόντους από τον Μέσι.

Όσο για τις χώρες στις οποίες καταγράφηκαν οι περισσότερες αναζητήσεις στο Google για τον Μέσι και το πιθανό διαζύγιό του με την Μπαρτσελόνα την περασμένη Τρίτη, αυτές ήταν οι Μπουρκίνα Φάσο, Γουινέα και Μάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ