ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Δεν θέλει να συναντήσει τον Μπαρτομέου

Μέσι: Δεν θέλει να συναντήσει τον Μπαρτομέου
RAFAEL MARCHANTE/POOL VIA AP

Η οριστική ρήξη στη σχέση του Μέσι με τον Μπαρτομέου είναι γεγονός, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να είναι αρνητικός στην επιθυμία του προέδρου της Μπαρτσελόνα να τον συναντήσει.

Το γυαλί που ένωνε τον Μέσι με την Μπαρτσελόνα όχι απλά ράγισε, όπως έδειξε περίτρανα το φαξ που έστειλε στους διοικούντες τον σύλλογο με το οποίο τούς ενημέρωνε για την επιθυμία του να αποχωρήσει ως ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, αλλά έχει γίνει κομμάτια.

Όχι μόνο γιατί η διοίκηση των μπλαουγκράνα θέλησε να τραβήξει και αυτή το σχοινί και να ξεκαθαρίσει στον Pulga πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της για έναν χρόνο ακόμα, αλλά επειδή δεν υπάρχει καμία διάθεση να βρεθούν ξανά οι δύο πλευρές στο τραπέζι.

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου ε ξεδήλωσε την επιθυμία να γίνει το ραντεβού σε μία προσπάθεια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά από τα όσα εχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο φαίνεται πως είναι πλέον αργά.

Μέσι: Δεν θέλει να συναντήσει τον Μπαρτομέου
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ/POOL

"ο Αργεντινός δεν επιθυμεί να συζητήσει με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα επειδή τού έχει εκφράσει ξεκάθαρα την πρόθεσή του να αφήσει το σύλλογο".

Το ίδιο μέσο διευκρινίζει ταυτόχρονα την επιθυμία του 33χρονου Αργεντινού επιθετικού να παρουσιαστεί κανονικά την Κυριακή στο προπονητικό κέντρο του καταλανικού συλλόγου και να υποβληθεί σε καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Και αυτό γιατί ο παίκτης θέλει να στείλει σε όλους το μήνυμα πως θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις που έχει προς την "Μπάρσα" μέχρι να βρεθεί μία άκρη και να λύσουν οριστικά οι δρόμοι του με το σύλλογο για να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ