ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Ζήτησε από τον Νεϊμάρ να τον ακολουθήσει στην Μάντσεστερ Σίτι

Μέσι: Ζήτησε από τον Νεϊμάρ να τον ακολουθήσει στην Μάντσεστερ Σίτι
AP PHOTO/DANIEL TEJEDOR

Ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι στην Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με το Espn Brazil επικοινώνησε με τον Νεϊμάρ για να του ζητήσει να τον ακολουθήσει στην Μάντσεστερ Σιτι.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Λιονέλ Μέσι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να πιέσει τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να πάρει πίσω τον Νεϊμάρ, όμως αυτό δεν συνέβη και ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε και τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Φαίνεται ωστόσο πως η επιθυμία του Pulga να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Βραζιλιάνο είναι τόσο μεγάλη ώστε να μην έχει πρόβλημα να γίνει αυτό και σε ένα μέρος εκτός Βαρκελώνης!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το Espn Brazil, με το βραζιλιάνικο μέσο να αποκαλύπτει πως ο 33χρονος Αργεντινός φορ δεν θέλει απλά να φύγει από τους μπλαουγκράνα αλλά έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι και να έχει δίπλα του τον Νειμάρ.

Για αυτό -σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ- πήρε τηλέφωνο τον πρώην συμπαίκτη του και του ζήτησε να αφήσει και αυτός με τη σειρά του την Παρί και να τον ακολουθήσει στο Μάντσεστερ για να συνθέσουν δίδυμο-φωτιά υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Σημειώνεται πως οι δύο παίκτες ήταν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα από το 2013 μέχρι το 2017, διάστημα στο οποίο κατέκτησαν 10 τρόπαια συμπεριλαμβανομένου και του Champions League το 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ