ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Ο Μπαρτομέου θέλει να συναντήσει άμεσα τον Αργεντινό

In this Friday, Nov. 8, 2019, photo, President of FC Barcelona Josep Bartomeu speaks during and interview with the Associated Press at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. Bartomeu told The Associated Press on Friday that "we are preparing this post Messi era." (AP Photo/Emilio Morenatti)
In this Friday, Nov. 8, 2019, photo, President of FC Barcelona Josep Bartomeu speaks during and interview with the Associated Press at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. Bartomeu told The Associated Press on Friday that "we are preparing this post Messi era." (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, σύμφωνα με το Catalunya Ràdio σκοπεύει εντός της Τετάρτης (26/8) να συναντηθεί με τον Λιονέλ Μέσι στην ύστατη προσπάθεια να ανατρέψει την απόφασή του.

Η Μπαρτσελόνα ζει στο ρυθμό του Λιονέλ Μέσι και του αιτήματος του Αργεντινού να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα. Οι εξελίξεις στους μπλαουγκράνα είναι ραγδαίες μετά από τη βόμβα που έριξε ο Αργεντινός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου εμφανίστηκε στα γραφεία της Μπαρτσελόνα για τις φωτογραφίες με τον Τρινκάο, αποχώρησε όμως πριν αρχίσει η press conference και τεθεί ενώπιον των δημοσιογράφων.

Ο πρόεδρος της Μπάρτσα, σύμφωνα με το Catalunya Ràdio σκοπεύει εντός της Τετάρτης (26/8) να συναντηθεί με τον 33χρονο σε μια προσπάθεια να ανατρέψει την απόφασή του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα "Tot Costa" ο Μπαρτομέου θέλει να συναντήσει τον πούλγκα για να τον ακούσει από κοντά, να τον μεταπείσει και φυσικά να τον ενημερώσει για το θέμα της διαφωνίας τους ( ο Μέσι θέλει να φύγει ως ελεύθερος, η ομάδα της Βαρκελώνης δεν το δέχεται). Αντίδραση, προς το παρόν, δεν υπάρχει από την πλευρά του Αργεντινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μέσι: Η Μάντσεστερ Σίτι και το μέλλον στη New York City FC
Δεν φεύγει ο Μέσι, η Μπαρτσελόνα τον διώχνει
Μέσι: Ο Μπαρτομέου κρύφτηκε από τους δημοσιογράφους
Μέσι: Οι μπερδεμένες δηλώσεις του Τεχνικού Διευθυντή της Μπαρτσελόνα
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ