ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Ο Μπαρτομέου κρύφτηκε από τους δημοσιογράφους

O πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου
O πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου AP PHOTO/MARK LENNIHAN

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου εμφανίστηκε στα γραφεία της Μπαρτσελόνα για τις φωτογραφίες με τον Τρινκάο, αποχώρησε όμως πριν αρχίσει η press conference και τεθεί ενώπιον των δημοσιογράφων.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε τρικυμία μετά την απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Όπως είναι λογικό, στη δυσκολότερη θέση όλων βρίσκεται ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί τη μεγαλύτερη κρίση της σύγχρονης ιστορίας των μπλαουγκράνα.

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα απέφυγε μάλιστα να μιλήσει στους δημοσιογράφους, μία μέρα μετά τη διαρροή της είδησης για τον Λιονέλ Μέσι. Εμφανίστηκε στα γραφεία του συλλόγου για τις υπογραφές και τις καθιερωμένες φωτογραφίες με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Τρινκάο, αλλά ακολούθως αποχώρησε.

Δεν τέθηκε ποτέ ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου που δεδομένα είχαν πάρα πολλά να τον ρωτήσουν κι άφησε τον Τεχνικό Διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Πλάνες, να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Στην πράξη βέβαια δεν τα... κατάφερε αφού οι διφορούμενες δηλώσεις του ενέτειναν τον προβληματισμό και την αβεβαιότητα για το θέμα του Λιονέλ Μέσι.

AP Photo/Mark Lennihan

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ