ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Η Μπαρτσελόνα δεν εξαρτάται από εμένα"

Μέσι: "Η Μπαρτσελόνα δεν εξαρτάται από εμένα"

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε την πεποίθησή του ότι μια μεγάλη ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, δεν είναι δυνατόν να εξαρτάται μόνο από τις δικές του επιδόσεις.

Η επίδοση του Λιονέλ Μέσι στο μεσοβδόμαδο (23/11) ματς της Γκασλώβης κόντρα στη Σέλτικ ήταν... μια από τα ίδια. Πέτυχε δύο γκολ και χάρισε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα, σε μια αναμέτρηση που έκρυβε δυσκολίες για τους Καταλανούς.

Με αφορμή αυτό, ρωτήθηκε αναφορικά με τη σχέση αγωνιστικής εξάρτησης που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και στους "Μπλαουγκράνα", με τον Αργεντινό να "υπογραμμίζει" την πεποίθησή του ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

"Δεν είναι έτσι. Δεν πιστεύω ότι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο εξαρτάται από έναν και μόνο παίκτη", απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, κατά τη διάρκεια προωθητικής εκδήλωσης της Adidas.

Όσον αφορά το φετινό Champions League, είπε: “Αργήσαμε λίγο, αλλά είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά πετύχαμε το στόχο της πρόκρισης. Ξέραμε το τι είδους ατμόσφαιρα θα συναντούσαμε (σ.σ. στην Γκασλώβη). Είχα παίξει και σκοράρει ξανά εκεί και είμαι χαρούμενος με τα δύο γκολ μου”.

Ο 29χρονος ταλαιπωρήθηκε από μια θλάση στον προσαγωγό, που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ωστόσο πλέον έχει επανέλθει πλήρως και έχει αρχίσει να "βαδίζει ” στα γνωστά του... εξωγήινα στάνταρ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ