Μέσι: Fake το fax που κυκλοφόρησε

Ο Λιονέλ Μέσι έστειλε fax στη Μπαρτσελόνα, ενημερώνοντάς την για τις προθέσεις του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά όχι το συγκεκριμένο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Ο Λιονέλ Μέσι ενημέρωσε με fax τη Μπαρτσελόνα για τις προθέσεις του να αλλάξει αγωνιστικό περιβάλλον αυτό το καλοκαίρι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ζήτησε να αποχωρήσει ως ελεύθερος πατώντας στη ρήτρα μονομερούς αποχώρησης, την καταληκτική ημερομηνία της οποίας αμφισβητεί η Μπάρτσα, η οποία δεν δέχεται να αφήσει τον 33χρονο ελεύθερο, του θυμίζει ότι έχει συμβόλαιο και δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί αποδέσμευσή του του κάτω από 222.000.000 ευρώ.

Βέβαια, δεν είναι τελικά το συγκεκριμένο fax που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Mundo Deportivo. Αν και όντως έστειλε ένα burofax, το οποίο αναλύσαμε τι ακριβώς σημαίνει και γιατί προτίμησε αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας ο Μέσι, εντούτοις αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι fake. Η MD ήρθε σε επαφή με ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, που γνωρίζουν το πραγματικό περιεχόμενο του fax και υποστηρίζουν ότι δεν είναι το συγκεκριμένο.

Αυτό δεν αλλάζει την ουσία πάντως, ότι δηλαδή ο Μέσι έχει πάρει απόφαση να φύγει από τη Μπαρτσελόνα και να αναζητήσει νέες προκλήσεις στην -ως τώρα- μυθική καριέρα του.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.