Μέσι: Η Μπαρτσελόνα ζητάει 222 εκατομμύρια

Η Μπαρτσελόνα θα επιτρέψει στον Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από τους μπλαουγκράνα, αρκεί να βάλει στα ταμεία της το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα άνω κάτω έχει φέρει στην Μπαρτσελόνα η απόφαση του Λιονέλ Μέσι την οποία επικοινώνησε μέσω φαξ στους ανθρώπους των μπλαουγκράνα ότι θέλει να αποχωρήσει άμεσα. Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση της διοίκησης η οποία μετά από έκτακτο συμβόλαιο ζήτησε από τον Αργεντινό να μείνει.

Ενώ οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έχουν ξεσηκωθεί, δημοσιεύματα βλέπουν το φως για τον τρόπο που θα αποχωρήσει ο Μέσι από τους Καταλανούς.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό RAC, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να κρατήσει τον παίκτη, αλλά δεν θα τον αφήσει να φύγει χωρίς να βάλει κάποιο ποσό στα ταμεία της.

Ο 33χρονος Αργεντινός σταρ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και ρήτρα αποχώρησης, η οποία εκπνέει 10 Ιουνίου. Η πλευρά Μέσι θεωρεί ότι η καταληκτική ημερομηνία λόγω κορονοϊού και επέκτασης της σεζόν μεταφέρθηκε για τις 31 Αυγούστου, ενώ η πλευρά της Μπαρτσελόνα ότι παρήλθε.

Η Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει το RAC θα τον αφήσει να φύγει για το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ. Ο αριθμός αυτός είναι σημειολογικός γιατί με τόσα χρήματα αποχώρησε για την Παρί Ζεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.