ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Marca: "Η Μπαρτσελόνα πρότεινε ανταλλαγή του Γκριεζμάν με τον Ζοάο Φελίξ"

Barcelona's Antoine Griezmann celebrates after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Alaves at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Antoine Griezmann celebrates after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Alaves at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Σύμφωνα με τη Marca, λίγες ημέρες πριν τη συντριβή από την Μπάγερν Μονάχου, ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου πρότεινε στην Ατλέτικο Μαδρίτης την ανταλλαγή του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Ζοάο Φελίξ. Κατηγορηματικό το "όχι" των κολτσονέρος.

Την ώρα που ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ασχολείται με τον Λιονέλ Μέσι και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, η Marca αποκαλύπτει στο πρωτοσέλιδο της Παρασκευής 28 Αυγούστου την πρόταση - βόμβα που κατέθεσε ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου στην Ατλέτικο Μαδρίτης, λίγες ημέρες πριν από τη συντριβή της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου στους "8" του Champions League.

Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα τηλεφώνησε στον CEO των κολτσονέρο, Μιχέλ Άνγελ Ζιλ Μαρίν, για να του προτείνει την ανταλλαγή του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Ζοάο Φελίξ. Ένα μόλις χρόνο μετά την αγορά του πρώτου από την Ατλέτικο Μαδρίτης αντί 120.000.000 ευρώ, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα δείχνει ξεκάθαρη διάθεση να τον... ξεφορτωθεί, δεδομένου ότι δεν δικαιολόγησε στο ελάχιστο τα χρήματα που δαπανήθηκαν για εκείνον.

Marca: "Η Μπαρτσελόνα πρότεινε ανταλλαγή του Γκριεζμάν με τον Ζοάο Φελίξ"

Η προοπτική της αντικατάστής του, δε, με έναν παίκτη με το ταλέντο, τα νιάτα και την προοπτική του Ζοάο Φελίξ θεωρήθηκε ως η ιδανική, πλην όμως το "όχι" που άκουσε από τον ισχυρό άνδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν κατηγορηματικό και δεν άφηνε περιθώρια για ελιγμούς.

Όλα αυτά βέβαια προηγήθηκαν της "βόμβας" που έριξε στο Καμπ Νόου ο Λιονέλ Μέσι πριν από τρεις ημέρες, οπότε κι ενημέρωσε τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Μία είδηση που δεδομένα δημιούργησε τεράστιο θόρυβο και είναι ικανή να επισκιάσει οτιδήποτε κι αν προσπαθήσει να κάνει ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου το φετινό καλοκαίρι για να ενισχύσει αγωνιστικά τους μπλαουγκράνα για να βοηθήσει τον Ρόναλντ Κούμαν.

AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ