ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ατρόμητος ζήτησε ξένους διαιτητές στο Κύπελλο με την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με επιστολή του στον αρχιδιαιτητή, Βίτορ Μέλο Περέιρα, ο Ατρόμητος ζητά ξένους διαιτητές στα παιχνίδια Κυπέλλου με την ΑΕΚ, λόγω των σφυριγμάτων στα τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία στα τελευταία ματς πρωταθλήματος, με αποκορύφωμα τα εναντίον του σφυρίγματα στα εκτός έδρας παιχνίδια με Ξάνθη και Λαμία. Γι' αυτό άλλωστε υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιώργου Σπανού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, θέλοντας να του διαμηνύσει ότι η ομάδα του έχει αδικηθεί από τους ρέφερι.

Οι Περιστεριώτες δεν έμειναν εκεί και έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, ζητώντας του να τοποθετηθούν ξένοι διαιτητές στα παιχνίδια με την ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Στον Ατρόμητο θεωρούν πως με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουν ότι τα λάθη θα περιοριστούν και πως η ομάδα τους δεν θα αδικηθεί.

Στην επιστολή τους, οι άνθρωποι του Ατρομήτου εκφράζουν τα παράπονά τους για τις διαιτησίες στα παιχνίδια της ομάδας και πως παρά το ότι είχαν πάρει εγγυήσεις στο παρελθόν για βελτίωση της κατάστασης, δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Έτσι, για λόγους αξιοπιστίας θέλουν ξένουν διαιτητές στις δυο μάχες με την Ένωση στο δρόμο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ