ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έντονα παράπονα Σπανού σε Γραμμένο για τη διαιτησία

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Σπανός EUROKINISSI SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, είχε επικοινωνία με τον Βαγγέλη Γραμμένο και του εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση της ομάδας του από τη διαιτησία.

Ο Ατρόμητος έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία των τελευταίων αγωνιστικών. Πέρα από το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, όπου οι Περιστεριώτες αδικήθηκαν με το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλογίστηκε στους γηπεδούχους, φωνάζουν και για το χθεσινό (27/1) πέναλτι στη Λαμία, με το οποίο ηττήθηκαν 2-1 στη Φθιώτιδα, αλλά και για το πρώτο γκολ, όπου ο Μπαράλες ήταν εκτεθειμένος.

Έτσι, λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, εκφράζοντάς του τα έντονα παράπονά του και μάλιστα του τόνισε πως θέλει να συναντηθεί και με τον αρχιδιαιτητή, Βίτορ Μέλο Περέιρα, για τον ίδιο λόγο. Βέβαια, ο κ. Σπανός θέλει και ο ίδιος ο πρόεδρός της Ομοσπονδίας να αναλάβει δράση.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος ανέφερε στον ισχυρό άνδρα του Ατρομήτου πως έχει γνώση για τα προβλήματα και τα λάθη της διαιτησίας και πως τον άλλο μήνα υπάρχει συνάντηση με τους διαιτητές, προκειμένου να τους επιστήσει την προσοχή για τα κομβικά ματς τόσο στο πρωτάθλημα (ακολουθούν ντέρμπι) όσο και στο Κύπελλο (έχουμε φτάσει στα προημιτελικά).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ