ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μια συγγνώμη δεν φτάνει για τον Ουάρντα στον Ατρόμητο

Μια συγγνώμη δεν φτάνει για τον Ουάρντα στον Ατρόμητο

Παρά τη δημόσια συγγνώμη του, ο Αμρ Ουάρντα παραμένει εκτός ομάδας στον Ατρόμητο και την Κυριακή (3/3, 16.00) δεν θα παίξει με τον Πανιώνιο για την 23η αγωνιστική της Super League.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος ότι ο Αμρ Ουάρντα θα προπονείται σε διαφορετικές ώρες από την υπόλοιπη ομάδα για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Αιγύπτιος ζήτησε συγγνώμη από την Ένωση και τους Έλληνες φιλάθλους, με ανάρτηση σε μαύρο φόντο στο Instagram.

Παρά τη συγγνώμη του, η στάση της ΠΑΕ απέναντι στον διεθνή μεσοεπιθετικό δεν έχει αλλάξει. Ο Ουάρντα εξακολουθεί και προπονείται μόνος, σε διαφορετική ώρα από το υπόλοιπο γκρουπ και δεδομένα θα μείνει εκτός από τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (3/3, 16.00) με τον Πανιώνιο για την 23η αγωνιστική της Super League.

Μένει να φανεί αν και πότε θα βγει από την "καραντίνα" ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έκανε χειρονομίες προς τους οπαδούς της ΑΕΚ στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ μετά το παιχνίδι ανέβασε χυδαίο μήνυμα στο instagram, το οποίο αργότερα κατέβασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ουάρντα: "Συγγνώμη από την ΑΕΚ, το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου"
Ατρόμητος: Σε "καραντίνα" ο Ουάρντα
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ