ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος: Χωρίς Ουγκράι, Κιβρακίδη και Βασιλακάκη κόντρα στον Ολυμπιακό

Ατρόμητος: Χωρίς Ουγκράι, Κιβρακίδη και Βασιλακάκη κόντρα στον Ολυμπιακό
Ουγκράι EUROKINISSI

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τον τραυματία Ουγκράι αλλά και τους Κιβρακίδη, Βασιλακάκη που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος καθώς ο Νταμίρ Κάναντι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ουγκράι που επέστρεψε τραυματίας από την Εθνική Ουγγαρίας αλλά και στους Κιβρακίδη, Βασιλακάκη που δεν είναι 100% έτοιμοι.

Ο νεαρός μπακ ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες μέρες ενώ ο Βασιλακάκης δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Δημοτικό Στάδιο Περιστέριου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.00.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Γιαννούλης, Γαρουφαλιάς, Στρούγγης, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος, Σάκιτς και Μπουσούλατζιτς.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ