ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πασαλίδης: "Μακάρι να γυρνούσα πίσω το χρόνο"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο στόπερ του Αστέρα, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, ζήτησε συγγνώμη για τον Γκιλιέρμε "μέσα από την καρδιά μου" και ευχήθηκε να μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, μετά το σκληρό τάκλιν στον χαφ του Ολυμπιακού.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη μέσω instagram στον Γκιλιέρμε για το τάκλιν που του έκανε στον αγώνα της Κυριακής (15/12) με τον Ολυμπιακό. Τη Δευτέρα (16/12) ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα προχώρησε σε δήλωση, με την οποία ευχήθηκε να μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο.

Ο 23χρονος ανέφερε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΠ: "Μέσω του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, όπου τόσο εγώ όσο και ο Γκιλιέρμε ντος Σάντος Τόρες είμαστε μέλη του, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να του ζητήσω συγνώμη. Να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Γνωρίζω πως δεν είναι δικαιολογία ότι οι σφυγμοί ήταν υψηλοί, καθώς και μέσα από την μεγάλη πίεση ενός αγώνα ο αθλητής πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να υπάρχει πάντα η προτεραιότητα της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Πάνω από τις νίκες είναι η υγεία όλων των αθλητών".

Ο Γκιλιέρμε, υπενθυμίζεται, θα μείνει ένα μήνα εκτός δράσης μετά τη βαριά κάκωση που υπέστη στην κνήμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ