Παντελίδης: "Μεγάλο κέρδος ο χρόνος συμμετοχής αρκετών παιδιών"

Ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε στα οφέλη που έχει η ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό ενώ τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να τοποθετούν τον πήχη πάντα ψηλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό: "Ασφαλώς όταν χάνεις ένα παιχνίδι δεν είσαι ευχαριστημένος. Η ήττα είναι ήττα. Τα οφέλη από τη δική μας ομάδα είναι πολλά. Είδαμε όλα τα παιδιά μέσα σε τρεις μέρες, πήραν συμμετοχή, έχω πολύ καλύτερη εικόνα απ' όλους και με έναν σχηματισμό που δεν έχω δουλέψει πολύ.

Ασφαλώς για να χάσεις ένα παιχνίδι κάνεις λάθη, και εμείς κάναμε, αλλά επιμένω ότι τα οφέλη στην ομάδα μας είναι περισσότερα από αυτά που χάσαμε. Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι."

Ως προς την εμφάνιση η ομάδα σας έδειξε ότι το “Χ” που πήρε το Σάββατο δεν ήταν τυχαίο.

"Θεωρώ ότι η δουλειά μου πρέπει να αρχίζει και να σταματάει στα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Είναι μία βελτίωση, είναι μία καλή εικόνα, αλλά δεν μπορώ να μείνω εκεί. Είναι δύσκολο για εμάς, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι.

Ασφαλώς και όταν αμυνθούμε παρότι ο αντίπαλος ήταν πολύ ποιοτικός, τα καταφέρνουμε καλά. Ομως το πρωτάθλημα δεν είναι έτσι. Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να δουλέψουμε περισσότερα. Νομίζω ότι μπορούμε πολλά περισσότερα. Νομίζω ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο."

Σας ακούμε μετά τις πολλές αλλαγές που κάνατε στην ενδεκάδα, σαν να έχετε μία πικρία για το αποτέλεσμα.

"Θέλαμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε και να εξηγήσω στα παιδιά ότι ακόμα και στην ήττα θα πρέπει να ματώνει. Δεν πρέπει να μάθουμε να χάνουμε, αλλά να μάθουμε να διεκδικούμε το καλύτερο, όπου κι αν παίζουμε."

Στα οφέλη της σημερινής αναμέτρησης, βάζεις και την εμφάνιση του Τσουκαλά, επειδή δεν έπαιζε πολύ στα προηγούμενα ματς.

"Ασφαλώς και δεν είναι μόνο αυτός. Είναι πολλά παιδιά ακόμα. Τουλάχιστον 6-7 παιδιά δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και αυτό είναι μεγάλο κέρδος για εμένα."

Πού θέλετε να φτάσετε στο Κύπελλο;

"Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό. Αυτό που κοιτάζω τώρα είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο ματς που έχουμε με την Ξάνθη."

Αν ένας παίκτης διαβάσει τις δηλώσεις σας, ανεβάζει αυτόματα τον πήχη.

"Ετσι πρέπει να κάνουν. Πρέπει να βάζουν ψηλά τον πήχη."

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24