ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πάει για Νάτσο Αντόνιο ο Αστέρας

Πάει για Νάτσο Αντόνιο ο Αστέρας

Ο Αστέρας έχει καταθέσει πρόταση στον 22χρονο Αργεντινό μέσο της Ινστιτούτο, Νάτσο Αντόνιο, σύμφωνα με ΜΜΕ της "χώρας του τάνγκο". (video)

Χουάν Μουνάφο, Ματίας Ιγκλέσιας, Μαρτίν Τόνσο, Εουχένιο Ισνάλδο. H αργεντίνικη ποδοσφαιρική κοινωνία δεν αποκλείεται να απαριθμήσει ένα ακόμη μέλος στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, η ομάδα της Τρίπολης έχει καταθέσει πρόταση στον 22χρονο Αργεντινό μέσο της Ινστιτούτο, Νάτσο Αντόνιο.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των "κιτρινομπλέ": "Υπάρχει πρόταση από την πρώτη ελληνική κατηγορία. Μίλησαν με την ομάδα μου. Είμαι στην αναμονή της απόφασης των δύο ομάδων".

Ο τεχνικός της ομάδας από την Κόρδοβα, Ντάριο Φράνκο, φέρεται να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την αποχώρηση του Αντόνιο από την "γλόρια".

Πάει για Νάτσο Αντόνιο ο Αστέρας

Ο Νάτσο Αντόνιο γεννήθηκε στο Ροσάριο και είναι ποδοσφαιρικό προϊόν των ακαδημιών της Ινστιτούτο. Στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της τρέχουσας σεζόν έχει τέσσερις συμμετοχές, ενώ σε αυτό της περυσινής είχε 33. Η κύρια θέση του είναι κεντρικός χαφ.

Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, καθώς είναι μια περίπτωση που επεξεργάζονται εδώ και καιρό στην πρωτεύουσα του νομού Αρκαδίας. Κι όπως όλα δείχνουν, δεν είναι μακριά από το να φορέσει την κιτρινομπλέ φανέλα...

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ