ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Τσέχ ανακοίνωσε την απόσυρση του από την δράση!

Άρσεναλ: Ο Τσέχ ανακοίνωσε την απόσυρση του από την δράση!

Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της τελευταίας 15ετίας, ο 37χρονος Πιέτρ Τσεχ, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter, ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του.

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Πιέτρ Τσεχ, που πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα στα αγγλικά γήπεδα την τελευταία 15ετία, αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του.

Ο 37χρονος πλέον Τσέχος ποδοσφαιριστής, έχοντας κατακτήσει τρόπαια και δόξα, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο twitter: "Αυτή η σεζόν είναι 20η μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έχουν περάσει 20 χρόνια από την εποχή που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο, αισθάνομαι πως τώρα είναι η σωστή στιγμή να ανακοινώσω ότι θ' αποσυρθώ στο τέλος της σεζόν. Έχοντας παίξει 15 χρονιές στην Premier League και έχοντας κερδίσει κάθε τρόπαιο που έχω διεκδικήσει, αισθάνομαι ότι έχω πετύχει τα πάντα απ' όσα είχα βάλει στόχο. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στην Άρσεναλ και μακάρι να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο φέτος. Ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει η ζωή μακριά από τα γήπεδα".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ