ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Ουμτιτί αποτελεί τον πρώτο στόχο για την άμυνα

Athletico Madrid's Nikola Kalinic, front, duels for the ball with Barcelona's Samuel Umtiti during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and FC Barcelona at the Metropolitano stadium in Madrid, Saturday, Nov. 24, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Athletico Madrid's Nikola Kalinic, front, duels for the ball with Barcelona's Samuel Umtiti during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and FC Barcelona at the Metropolitano stadium in Madrid, Saturday, Nov. 24, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί αποτελεί τη μεταγραφική προτεραιότητα της Άρσεναλ για το κέντρο της άμυνας, την ώρα που η Νάπολι δείχνει να κάνει πίσω για την απόκτησή του.

Μέχρι να "σκάσει" η πανδημία του κορονοϊού στην Ευρώπη, η Νάπολι έμοιαζε να αποτελεί τον πιθανότερο νέο προορισμό του Σαμουέλ Ουμτιτί, ο οποίος δεν υπολογιζόταν στην Μπαρτσελόνα. Τα δεδομένα όμως έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά, ο ιταλικός σύλλογος μοιάζει να έχει κάνει πίσω επειδή δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των μπλαουγκράνα, γεγονός που σπεύδει να εκμεταλλευτεί η Άρσεναλ.

Σύμφωνα με τη Sport, η Νάπολι δεν μπορεί να καλύψει το ποσό που απαιτεί η Μπαρτσελόνα (περί τα 50 εκατομμύρια ευρώ), με την Άρσεναλ να εξελίσσεται πλέον στην ομάδα που θα κυνηγήσει έντονα τον παίκτη.

Ο Μικέλ Αρτέτα έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση της άμυνας, με το κέντρο αυτής, να αποτελεί... άλυτο πρόβλημα στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ