ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Δίνει... κοψοχρονιά τον Ομπαμεγιάνγκ

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at Emirates stadium in London, Sunday, Feb. 23, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at Emirates stadium in London, Sunday, Feb. 23, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αναμένεται να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την Άρσεναλ, με τους κανονιέρηδες να καταλήγουν στο ποσό που θα ζητήσουν για την παραχώρησή του -σχεδόν στο μισό της τιμής που τον αγόρασαν.

Το μέλλον του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο Λονδίνο είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο, ήδη ένα χρόνο πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Ο 30χρονος σέντερ φορ δεν "καίγεται" να συνεχίσει στην Άρσεναλ, η οποία με τη σειρά της είναι πρόθυμη να τον πουλήσει προκειμένου να βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της.

Όπως αναφέρουν μάλιστα στο Νησί, οι κανονιέρηδες έχουν καταλήξει στο ποσό που θα ζητήσουν από τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να πουν το "ναι". Η τιμή εκκίνησης για την παραχώρησή του έχει μπει στα 35.000.000 ευρώ, σχεδόν τα μισά απ' όσα έδωσαν πριν από μία διετία στην Ντόρτμουντ για να τον αποκτήσουν.

Ήδη, η Ίντερ φαίνεται να έχει καταστήσει σαφές πως ενδιαφέρεται για τον παίκτη, ούσα -σύμφωνα με δημοσιεύματα- στην pole position για να τον κάνει δικό της. Όσο για τον διάδοχο; Ο Λούκα Γιόβιτς αποτελεί την εναλλακτική λύση, με την Άρσεναλ να επιχειρεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο 22χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ