ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Βλέπει Γιόβιτς για αντι-Ομπαμεγιάνγκ

Ο Λούκα Γιόβιτς σε αναμέτρηση της Ρεάλ με την Οσασούνα
Ο Λούκα Γιόβιτς σε αναμέτρηση της Ρεάλ με την Οσασούνα AP IMAGES

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πιθανότατα θα πωληθεί και η Άρσεναλ βλέπει το διάδοχό του στο πρόσωπο του Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος δεν έχει θέση στη Ρεάλ.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Γιόβιτς, έσπασε την καραντίνα στα μέσα Μαρτίου και ταξίδεψε στη Σερβία για να βρεθεί στα γενέθλια της συντρόφου του, δυσχεραίνοντας την ήδη επιβαρυμένη του θέση στους μερένγκες.

Ο 22χρονος Σέρβος διεθνής επιθετικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Άιντραχτ αντί 60.000.000 ευρώ, αλλά ουδέποτε δικαίωσε τις προσδοκίες στην παρθενική του σεζόν στη Μαδρίτη και είναι σαφές ότι δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Νάπολι δεδομένα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, αλλά στο χορό (δανεισμός με οψιόν αγοράς το πιθανότερο ενδεχόμενο) πιο δυναμικά μπήκε η Άρσεναλ σύμφωνα με διαδοχικά βρετανικά δημοσιεύματα.

Κι αυτό γιατί ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι πολύ πιθανό να πωληθεί καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το 2021 και οι Λονδρέζοι δεν θέλουν να τον χάσουν χωρίς να βάλουν ευρώ στα ταμεία τους.

Άλλωστε Ρεάλ και Άρσεναλ έχουν χτίσει καλές σχέσεις από το δανεισμό του Ντάνι Θεμπάγιος από την πρώτη στη δεύτερη το περασμένο καλοκαίρι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ