Καρυπίδης: "Κλείστε τα αυτιά σας στην καταστροφολογία"

Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ομάδα του θα δικαιωθεί στο CAS και κάλεσε τον κόσμο των "κίτρινων" να κλείσει τα αυτιά του στην καταστροφολογία.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης προχώρησε σε δήλωση μέσω της οποίας τοποθετήθηκε για το ban της FIFA. Εξέφρασε αισιοδοξία ότι η ομάδα του θα δικαιωθεί στο CAS και κάλεσε τον κόσμο των "κίτρινων" να κλείσει τα αυτιά του στην καταστροφολογία. Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του Άρη:

"Δυστυχώς για τον ΑΡΗ, αλλά και για εμένα προσωπικά, τα λάθη του παρελθόντος βάζουν εμπόδια στην προσπάθειά μας. Απ’ ότι φαίνεται δεν είναι εύκολο να απαλλαγούμε από τα βαρίδια των “αμαρτωλών χρόνων”, αλλά έχω τη βεβαιότητα ότι θα συμβεί αυτό το επόμενο διάστημα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Η νεότερη εξέλιξη, σε ό,τι αφορά το ζήτημα του ban της FIFA, δεν μας ξάφνιασε. Ήταν κάτι που περιμέναμε γιατί αποτελούσε μέρος της όλης διαδικασίας, ώστε να φτάσουμε στο CAS, όπου είμαι πεπεισμένος ότι θα δικαιωθούμε.

Προσφεύγουμε άμεσα στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο και με τα ακλόνητα επιχειρήματα που διαθέτουμε θα βρούμε το δίκιο μας.

Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να κλείσουν τα αυτιά τους στα σενάρια καταστροφολογίας που διοχετεύουν ήδη αυτοί που ενοχλούνται από την παρουσία μας τα τελευταία χρόνια. Να μην ανησυχούν για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ. Θα βγούμε πιο δυνατοί και από αυτή τη δοκιμασία".

Υπενθυμίζεται ότι η FIFA επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στον Άρη για δυο περιόδους για χρέη προς πρώην ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρης: Απαγόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο στους κίτρινους
 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.