ΑΡΗΣ

Άρης: Απαγόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο στους κίτρινους

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H FIFA επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στον Άρη για δυο περιόδους για χρέη προς πρώην ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους τους. Πρόστιμο 500.000 ελβετικών φράγκων στην ΕΠ, θα προσφύγουν στο CAS οι κίτρινοι.

Βαρύς ο πέλεκυς της FIFA στον Άρη. H παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία επέβαλε την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για δυο περιόδους στους κίτρινους για οφειλές προηγουμένων ετών σε πρώην παίκτες και εκπροσώπους τους.

Μπορεί στη Θεσσαλονίκη να ερμήνευσαν πριν από λίγες ημέρες ως αισιόδοξα τα μηνύματα που έστειλε η FIFA με το αίτημα για νέα συμπληρωματικά στοιχεία, αλλά δεν ήταν έτσι.

Πλέον η κατάσταση προδιαγράφεται δυσοίωνη για τον Άρη καθώς δεν είναι μόνο ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε προσθήκες. Αρκετά συμβόλαια βασικών του παικτών εκπνέουν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Πέρα από τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ελεύθεροι μένουν οι Κόρχουτ, Μπρούνο Γκάμα, Λάρσον, Ιντέγε, Ματίγια, Ντιγκινί, Κουέστα. Συνολικά 14 συμβόλαια από το τρέχον ρόστερ εκπνέουν στο τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ στην ΕΠΟ για καταστρατήγηση των κανονισμών στην υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι.

ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ CAS

Ο Άρης από την πλευρά του χαρακτήρισε αναμενόμενη την απόφαση και ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στο CAS, εκφράζονται παράλληλα την αισιοδοξία για δικαίωση.

"Η σημερινή απόφαση της FIFA ήταν αναμενόμενη κι επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι. H FIFA δεν δέχθηκε τις θέσεις μας για την υπόθεση Ντουρμισάι, αλλά ούτε και της ΕΠΟ και συνεπώς το ban παραμένει.

Έχουμε ζητήσει ήδη το σκεπτικό της απόφασης για να προσφύγουμε στο CAS, όπου πιστεύουμε θα δικαιωθούμε. Η ΕΠΟ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 470.000 ελβετικών φράγκων γιατί έβγαλε το δελτίο του Ντουρμισάι. Λογικά και η ΕΠΟ θα πάει στο CAS", τόνιζαν από τον Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ