ΑΡΗΣ

Ιμπάνιες στο Sport24.gr: "Ξέρω για τον Άρη, ακόμα περιμένω"

Club Brugge player Marcos Camozzato challenges NK Dinamo Zagreb player Luis Ibanez, during the Europa League group D match, in Bruges, Belgium, Thursday, Nov. 4, 2010. (AP Photo/Francois Walschaerts)
Club Brugge player Marcos Camozzato challenges NK Dinamo Zagreb player Luis Ibanez, during the Europa League group D match, in Bruges, Belgium, Thursday, Nov. 4, 2010. (AP Photo/Francois Walschaerts) AP

Ο Λουίς Ιμπάνιες μίλησε στο Sport24.gr για το ενδιαφέρον του Άρη. Παραδέχτηκε πως γνωρίζει για τους "κίτρινους", αλλά ανέφερε πως έχει στα χέρια του άλλες τρεις προτάσεις και δεν έχει αποφασίσει.

Προ ημερών διαβάσατε στο ρεπορτάζ του Sport24.gr ότι ο Άρης κινείται για την απόκτηση του 30χρονου Αργεντινού αριστερού μπακ, Λουίς Ιμπάνιες. Ο ποδοσφαιριστής μίλησε στο Sport24.gr και παραδέχτηκε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να τον αποκτήσει, έχοντας καταθέσει πρόταση.

Ο Νοτιοαμερικανός δήλωσε: "Ξέρω για το ενδιαφέρον του Άρη. Είναι προχωρημένες οι επαφές τις τελευταίες ημέρες. Αλλά, ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Υπάρχουν τέσσερις προτάσεις, τέσσερις περιπτώσεις που αναλύω. Ο Άρης είναι μία από αυτές. Υπάρχουν δύο προτάσεις από την Τουρκία κι άλλη μία από την Ευρώπη.

Ο πεθερός και ατζέντης μου είναι στην Τουρκία για συζητήσεις αυτή τη στιγμή. Το κίνητρο της Ευρώπης και της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League είναι πολύ σημαντικό. Εάν με ενδιέφεραν τα χρήματα, θα ήμουν τώρα στο Ιράν ή τη Σαουδική Αραβία. Ξέρω για τον Άρη ότι είναι στο top-5 των ομάδων της Ελλάδας.

Ξέρω ότι έχει αδελφικούς δεσμούς με την Μπόκα, ομάδα από την οποία αναδείχθηκε. Ξέρω ότι έχει πίεση. Πολλοί δεν αντέχουν την πίεση, εγώ τη βρίσκω με την πίεση. Εάν δεν μου άρεσε, δεν θα ήμουν στην Μπόκα, τη Ράσινγκ, την Ντίναμο Ζάγκρεμπ και τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες προβάδισμα. Όλα θα λυθούν μέσα στην εβδομάδα.".

Μάλιστα απάντησε για τον λόγο που προ ετών δεν απάντησε θετικά στην πρόταση που είχε από τον Ολυμπιακό: "Ήμουν μια ανάσα από την Ελλάδα, όταν με ήθελε ο Ολυμπιακός. Δεν έγινε γιατί προτίμησα τα χρήματα της Τράμπζονσπορ".

Ο Ιμπάνιες γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς. Το 2008 ήλθε στην Ευρώπη, καθώς η Ντίναμο Ζάγκρεμπ τον απέκτησε αντί 650.000 ευρώ. Στην Κροατία έμεινε μέχρι το 2014 μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Ράσινγκ Κλουμπ.

Την επόμενη χρονιά μετακινήθηκε στην ουγγρική Γκιορ και στη συνέχεια υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα. Από το 2016 είναι κάτοικος Τραπεζούντας, ενώ ενδιάμεσα παραχωρήθηκε δανεικός και στην Καραμπιούκσπορ. Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε πέντε φορές στο πρωτάθλημα της χώρας, ενώ έχει και κροατικό διαβατήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Άρης ηττήθηκε 3-0 από τη Γάνδη στην Ολλανδία
Άρης: Στη λίστα ο Ιμπάνιες
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ