ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "Γι' αυτό δεν έκανα αλλαγή"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ  / MEGAPRESS)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ / MEGAPRESS) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, εξήγησε γιατί δεν προχώρησε σε κάποια κίνηση από τον πάγκο στην εντός έδρας ήττα (0-2) από τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League 1.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης χάρη στα γκολ των Βαρέλα, Σβιντέρσκι από το πρώτο ημίχρονο και συνεχίζει με αβαντάζ τη μάχη για τη δεύτερη θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League με τον Μίχαελ Ένινγκ να ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και να στέκεται στις απουσίες.

Ο Γερμανός προπονητής των κίτρινων εξήγησε γιατί δεν προχώρησε σε κάποια κίνηση από τον πάγκο. Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

"Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, είχαμε όμως σημαντικές απουσίες, κατεβήκαμε με ενδεκάδα ανάγκης, είχαμε πρόβλημα τραυματισμού στο ζέσταμα. Κάναμε αξιοπρεπές ματς. Θεωρώ ότι οι λεπτομέρειες του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο κάνουν τη διάφορα. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο, πιέσαμε, ο αντίπαλος ήθελε να φάει τον χρόνο.

Όταν κάνεις μια αλλαγή θες να βελτιώσεις το παιχνίδι της ομάδας σου. Οι αλλαγές δεν θα βοηθούσαν. Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Ντιγκινί τραυματίστηκε όμως στο ζέσταμα, υπάρχει το ζήτημα της μεταγραφής του Φετφατζίδη, οι υπόλοιποι δεν θα βοηθούσαν στην βελτίωση της εικόνας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σβηστά και από το πρώτο ημίχρονο ο Δικέφαλος
Η βαθμολογία των playoffs μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ