ΑΡΗΣ

Άρης: Συμφωνία Καρυπίδη - Κινέζων για την ανάπλαση του "Βικελίδης"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, εκπρόσωποι των ασιατικών funds ξεναγήθηκαν στους χώρους του "Κλ. Βικελίδης" και συμφώνησαν να βοηθήσουν σε πρώτη φάση στην ανάπλαση του γηπέδου.

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις προέκυψαν σήμερα (8/8) για τον Άρη στο πλαίσιο της παρουσίας Κινέζων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ, οι εκπρόσωποι των ασιατικών funds ξεναγήθηκαν στους χώρους του "Κλ. Βικελίδης" και ενημερώθηκαν από τον μεγαλομέτοχο, Θεόδωρο Καρυπίδη, για τα σχέδια που έχει για την ομάδα και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της, συμφωνώντας να βοηθήσουν στην ανάπλαση του γηπέδου.

Παράλληλα ο Καρυπίδης συμφώνησε με τον Δήμαρχο της Ντόν Γκουάν να γίνει αδερφοποίηση με την τοπική ομάδα και να ξεκινήσει μια συνεργασία με τον Άρη. Εκτός του γηπέδου, οι δύο πλευρές επισκέφτηκαν και τον Δήμο Θεσσαλονίκης όπου υπέγραψαν μηνμόνιο συνεργασίας που αφορά τον επιχειρηματικό τομέα και τον τουρισμό, παρουσία και της Ειρήνη Καρυπίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ