ΑΡΗΣ

Άρης: Στην Ισπανία ο Χαριστέας για προπονητή

84η ΔΕΘ / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
84η ΔΕΘ / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, βρίσκεται στην Ισπανία προκειμένου να έχει συζητήσεις με υποψήφιους για τη θέση του προπονητή στον πάγκο των κιτρινόμαυρων.

Ο Άγγελος Χαριστέας σηκώνει μανίκια για να τελειώσει την υπόθεση του νέου προπονητή του Άρη. Ο τεχνικός διευθυντής των κίτρινων την Κυριακή θα βρίσκεται στη Μαδρίτη για διαπραγματεύσεις με τους δύο Ισπανούς υποψήφιους, Φερνάντο Ιέρο και Γκούτι - ο οποίος αρνήθηκε να παραμείνει βοηθός στην Μπεσίκτας - ωστόσο ξεκαθάρισε ότι έχει εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν βρεθεί έδαφος για συμφωνία.

Χτες, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάει ο Άρης με υπηρεσιακό τον Απόστολο Τερζή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (15/9, 21:00) σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο εκλεκτός.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε σχετικά: "Έχω κάνει μία κουβέντα με υποψήφιους προπονητές, αλλά αν δεν κλείσουμε άμεσα, Δευτέρα ή Τρίτη, ίσως πάμε και μετά τον Παναθηναϊκό. Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι με πολύ τρέξιμο, αλλά δουλέψαμε σωστά. Εκτός από Ιέρο και Γκούτι, έχω μιλήσει και με άλλους. Υπάρχουν πολύ καλές εναλλακτικές. Είμαι καλυμμένος. Θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας.

Έχουμε κάνει πολλές επαφές, έκανα αρκετές προσωπικές επαφές. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που πρέπει να αναζητήσουμε προπονητή. Ευτυχώς για μένα έχω τις διασυνδέσεις που πρέπει. Προσωπικούς φίλους, αθλητικούς διευθυντές. Θα κάνουμε μία πολύ καλή κίνηση για τον Άρη. Σημαντικό για μένα να έχει προσωπικότητα ο νέος προπονητής, να δώσει ώθηση και κίνητρα στους παίκτες μας. Ειναι σημαντικό γιατί έχουμε δύο δύσκολα ματς, με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Να είστε σίγουροι κι εγώ και ο πρόεδρος θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Στα επόμενα 24ωρα θα έχουμε πιο συγκεκριμένα πράγματα σχετικά με αυτό”.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ