ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Χαριστέας νέος διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος

Άρης: Ο Χαριστέας νέος διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος

Ο Άγγελος Χαριστέας αποτελεί το νέο διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Εθνική επέστρεψε στην ομάδα μέσα από την οποία έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Επιστροφή στον Άρη για τον Άγγελο Χαριστέα. Ο άλλοτε διεθνής επιθετικός αποτελεί και επισήμως το νέο διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα των "κίτρινων". Ο 39χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για να ακολουθήσουν Αθηναϊκός, Βέρντερ Βρέμης, Άγιαξ, Φέγενορντ, Νυρεμβέργη, Λεβερκούζεν, Αρ Αβινιόν, Σάλκε και Παναιτωλικός.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Άγγελου Χαριστέα στο σπίτι του. Ο άλλοτε διεθνής άσος της ομάδας μας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος και σήμερα το απόγευμα θα παρουσιαστεί στην προπόνηση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη. Η επίσημη παρουσίαση του Άγγελου Χαριστέα θα πραγματοποιηθεί σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς".

Ο Χαριστέας ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που επιστρέφω στην ομάδα, στην οποία αναδείχθηκα ως ποδοσφαιριστής. Θα κάνω τα πάντα για να συμβάλω στην περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου".

Ο Χαριστέας είχε δώσει το παρών στα γραφεία της 24 Media τον Ιούλιο και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως μετά το EURO 2004 είχε πρόταση από την Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ