ΑΡΗΣ

Άρης: "Εκλεισε" τον Σάσα για δύο χρόνια

Άρης: "Εκλεισε" τον Σάσα για δύο χρόνια

Ο Βραζιλιάνος μέσος, Λούκας Σάσα, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Ο 29χρονος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία των "κίτρινων".

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Σάσα. Ο 29χρονος (1/3/1990) Βραζιλιάνος, κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου (άρα κοινοτικός) χαφ (1,72 μ.), υπέγραψε για δύο χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία αναζητούσε διακαώς έναν μέσο. Τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των "κίτρινων".

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κορίνθιανς και συνέχισε στην Μπαρουέρι. Ήλθε στην Ευρώπη το 2011. Φόρεσε τη φανέλα της Κατάντζαρο στην Ιταλία και στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του με τη μορφή δανεισμού στην Πινιέιρος και τη Σάο Ζοζέ.

Το 2012 πήγε στη Σόφια για την ΤΣΣΚΑ και το 2013 στο Ισραήλ για τη Χαπόελ Τελ Αβίβ. Το 2015 επέστρεψε στη γειτονική χώρα. Όχι, όμως στην πρωτεύουσα, αλλά στο Ράζγκραντ. Με τη Λουντογκόρετς έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα κι ένα Σούπερκαπ Βουλγαρίας, ενώ έχει αγωνιστεί και στους ομίλους Champions League.

Την Παρασκευή (5/7) ο Σάλα είχε μιλήσει στο Sport24.gr για τον Άρη και είχε παραδεχτεί πως " δεν βλέπω την ώρα να παίξω στην ομάδα αυτή και σ' ένα από πιο καυτά γήπεδα στην Ευρώπη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ