ΑΡΗΣ

Σάσα στο Sport24.gr: "Δεν βλέπω την ώρα να παίξω για τον Άρη"

Σάσα στο Sport24.gr: "Δεν βλέπω την ώρα να παίξω για τον Άρη"

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Λούκας Σάσα, μιλά στο Sport24.gr για την πρόταση του Άρη και υποστηρίζει ότι δεν βλέπει την ώρα να παίξει μπροστά στο κοινό του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Άρης έχει κάνει πρόταση στον Λούκα Σάσα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λουντογκόρετς, προκειμένου ν' αντικαταστήσει το κενό που άφησε στη μεσαία γραμμή ο Μανωλής Σιώπης.

Ο 29χρονος (1/3/1990) Βραζιλιάνος κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου (άρα κοινοτικός) μέσος (1,72 μ.) μιλά στο Sport24.gr για το ενδιαφέρον των κίτρινων. Παραδέχεται την προσέγγιση που του έχει γίνει και υπόσχεται εξελίξεις άμεσα.

Όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει, "δεν βλέπει την ώρα να παίξει στο Κλεάνθης Βικελίδης".

"Θέλω να παίξω στον Άρη. Βλέπω στα social media και σε videos στο Youtube τους οπαδούς και είναι πολύ φανατικοί. Θέλω πολύ να συμφωνήσουμε.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις. Ελπίζω να είναι θετικές και δεν βλέπω την ώρα να παίξω στην ομάδα αυτή και σ' ένα από πιο καυτά γήπεδα στην Ευρώπη", ήταν το σύντομο σχόλιο του Λούκας Σάσα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κορίνθιανς και συνέχισε στην Μπαρουέρι. Ήλθε στην Ευρώπη το 2011. Φόρεσε τη φανέλα της Κατάντζαρο στην Ιταλία και στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του με τη μορφή δανεισμού στην Πινιέιρος και τη Σάο Ζοζέ.

Το 2012 πήγε στη Σόφια για την ΤΣΣΚΑ και το 2013 στο Ισραήλ για τη Χαπόελ Τελ Αβίβ. Το 2015 επέστρεψε στη γειτονική χώρα. Όχι, όμως στην πρωτεύουσα, αλλά στο Ράζγκραντ. Με τη Λουντογκόρετς έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα κι ένα Σούπερκαπ Βουλγαρίας, ενώ έχει αγωνιστεί και στους ομίλους Champions League.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ