ΑΡΗΣ

Άρη: Ο Χαριστέας περιμένει την απάντηση του Γκούτι

Midfielder Jose Maria "Guti" Gutierrez speaks during a news conference in Madrid, Sunday, July 25, 2010. 'Guti' is leaving Real Madrid after 15 seasons with the Spanish giant. He scored 86 goals in 542 games for Madrid.(AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Midfielder Jose Maria "Guti" Gutierrez speaks during a news conference in Madrid, Sunday, July 25, 2010. 'Guti' is leaving Real Madrid after 15 seasons with the Spanish giant. He scored 86 goals in 542 games for Madrid.(AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, είχε και δεύτερη συνάντηση με τον Γκούτι, επέστρεψε Θεσσαλονίκη το βράδυ τη Δευτέρας και εντός της Τρίτης (10/9) περιμένει την απάντηση του 42χρονου Ισπανού.

Ο Άγγελος Χαριστέας βρέθηκε την Κυριακή (8/9) στη Μαδρίτη και είχε συνάντηση με τον Γκούτι, το όνομα του οποίου είχε αποκαλύψει το Sport24.gr στις 4 Σεπτεμβρίου.

Τη Δευτέρα (9/9) ο τεχνικός διευθυντής του Άρη είχε και δεύτερη συνάντηση με τον 42χρονο Ισπανό προπονητή. Και πάλι, όμως, δεν προέκυψε κάτι οριστικό. Έτσι, το βράδυ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Οι κίτρινοι περιμένουν την απάντηση του Γκούτι εντός της Τρίτης (10/9). Ο Χαριστέας κρατά stand by τις δύο εναλλακτικές περιπτώσεις για την τεχνική ηγεσία, δεν τις έχει όμως ακόμη ενεργοποιήσει. Κι αυτό γιατί ο Γκούτι - παρά το γεγονός ότι προτάθηκε και ο Ιέρο - είναι από την πρώτη στιγμή ο νο1 στόχος.

Ο Γκούτι ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ένα χρόνο μετά το αντίο του από τη δράση (2013), από τα τμήματα υποδομής της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Τον Ιούλιο του 2018 επέστρεψε στην Μπεσίκτας - είχε αγωνιστεί στην τελευταία του σεζόν ως ποδοσφαιριστής - από άλλο πόστο. Ανέλαβε βοηθός του πρώην προπονητή των μαύρων αετών και νυν ομοσπονδιακού της εθνικής Τουρκίας, Σενολ Γκιουνές. Είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι.

Photo credits: AP Images

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ