ΑΕΛ: Τέσσερις ανακοινώσεις κατά Κουμπαράκη εν ώρα αγώνα!

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά τέσσερις ανακοινώσεις μέσα σε ένα ενενηντάλεπτο εις βάρος του διαιτητή της αναμέτρησης Λεβαδειακός-ΑΕΛ, Στέφανου Κουμπουράκη, εξέδωσαν οι "βυσσινί".

Αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Στέφανου Κουμπουράκη στο ματς του Λεβαδειακού με την ΑΕΛ είχαν οι "βυσσινί" και τα εξέφρασαν με τέσσερις ανακοινώσεις στη διάρκεια του 90λεπτου. Στις ανακοινώσεις τους εξέφραζαν κάποιες απορίες τους για τα σφυρίγματα από πλευράς του διαιτητή από την Θράκη.

Η πρώτη ανέφερε:

"Τι θα γίνει κύριε Κουμπαράκη; Θα σφυρίξεις κανένα φάουλ υπέρ μας; Στα χτυπήματα από πίσω και με τα δύο πόδια θα βγάλεις καμιά κίτρινη; Είμαστε παλιοί και καταλαβαίνουμε... Πότε θα πάρει κόκκινη κάρτα ο Καραχάλιος; Στο τέλος;"

Για να ακολουθήσει η επόμενη που έλεγε:

"Τι θα γίνει κύριε Κουμπαράκη; Μπροστά σου γίνονται τα χτυπήματα... Αυτοί δεν παίζουν μπάλα, παίζουν ξύλο!".

Η τρίτη είχε να κάνει με ένα μαρκάρισμα μπροστά στα μάτια του.

"Τι κλωτσιά είναι αυτή μπροστά σου; Χωρίς μπάλα, τον έκοψε στη μέση...".

Και στην τέταρτη η ΑΕΛ σημείωνε: "Πότε θα δώσεις φάουλ έξω από την περιοχή; Νέο Λάμπρου βρήκαμε... Πόσες επιθέσεις θα τους δώσεις ακόμα;"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

10 εντυπωσιακές φωτογραφίες της ρετρό Ιαπωνίας

Η Ιαπωνία συνδυάζει όσο καμία άλλη την παράδοση με την τεχνολογική ανάπτυξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.