ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαδειακός - ΑΕΛ 1-1: Ισοπαλία που δεν άρεσε σε κανέναν

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 13' με τον Κοέφ, αλλά ο Λεβαδειακός έφτασε στο 1-1 στο 82' με αυτογκόλ του Γκόλια, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Super League. Καλύτεροι οι Βοιωτοί, που είχαν διπλάσιες ευκαιρίες από τους Θεσσαλούς.

Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την ΑΕΛ στη Βοιωτία, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13' με τον Κοέφ, αλλά οι γηπεδούχοι αφού άσκησαν πρέσινγκ, κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στο 82' έπειτα από προσπάθεια του νεοεισελθόντα Ιωαννίδη και αυτογκόλ του Γκόλια.

Ο Λεβαδειακός έχει πλέον απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 7 ήττες, ενώ η ΑΕΛ 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Πάμε να δούμε τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς...

1. "ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ" ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ

Ο Αλεξάντρ Κοέφ ξεκλείδωσε την άμυνα του Λεβαδειακού με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση στο 13', ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πίτι. Αυτή ήταν η πρώτη ευκαιρία της ΑΕΛ μέχρι εκείνο το λεπτό και η μοναδική άξια αναφοράς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Γάλλος μέσος είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχουν οι Βυσσινί. Με το τέρμα απέναντι στους Πράσινους έγινε ο τέταρτος εφετινός σκόρερ των Θεσσαλών, οι οποίοι με τα πέντα γκολ ενεργητικό, διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη επίθεση. Η ΑΕΛ δέχτηκε πίεση από τον Λεβαδειακό και δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, ώστε να κατακτήσει την τρίτη εφετινή νίκη της.

2. ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο Λεβαδειακός στην προσπάθειά του να φτάσει στο 1-1, η αλήθεια είναι ότι έπαιξε πολύ δυνατά. Αξιοσημείωτο ότι και οι τρεις αλλαγές που έκανε ο Τζανλούκα Φέστα ήταν αναγκαστικές. Οι φιλοξενούμενοι, που δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά μέτριο, έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Κουμπαράκη, καθώς υποστηρίζουν ότι ο Θρακιώτης ρέφερι τους έκλεισε στην περιοχή τους. Η πραγματικότητα είναι ότι για το τελικό 1-1 δεν φέρει ευθύνη ο ρέφερι, αλλά κυρίως το γεγονός ότι η ΑΕΛ αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα, με αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά να παραβιαστεί η εστία της.

3. ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΣΑΝΙΝΟ

Ο Τζουζέπε Σανίνο ρίσκαρε βλέποντας την ομάδα του να χάνει. Με Γιακουμάκη και Ιωαννίδη έκανε πιο επιθετικό τον Λεβαδειακό. Ο νεοεισλθών Ιωαννίδης στο 82' εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες, πλάσαρε, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Γκόλια και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-1. Παρεμπιπτόντως αυτό έγινε πέντε λεπτά μετά την είσοδό του.

Λεβαδειακός - ΑΕΛ 1-1: Ισοπαλία που δεν άρεσε σε κανέναν

Ο Σαβαντογκό ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες των Βοιωτών και προκάλεσε αρκετά προβλήματα από τα άκρα της επίθεσης. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους Πράσινους να έχουν 11 τελικές, ενώ η ΑΕΛ, από την οποία διασώθηκε ο Ντέλετιτς, 5. Όσο για την κατοχή; Ο Λεβαδειακός είχε ποσοστό 67%, ενώ οι Βυσσινί 33%!

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ:

Λεβαδειακός - ΑΕΛ 1-1: Ισοπαλία που δεν άρεσε σε κανέναν
Λεβαδειακός - ΑΕΛ 1-1: Ισοπαλία που δεν άρεσε σε κανέναν

Γήπεδο: Δημ. Στ. Λιβαδειάς

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών) και Κουρομπύλια Χρυσούλα (Δυτ. Αττικής)


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο):
Επασί, Τσαμπούρης, Αντιλεού, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Καραχάλιος, Μητρόπουλος (65' Γιακουμάκης), Μανγκά (78' Ιωαννίδης), Στανόγεβιτς (73' Όμο), Σαβαντογκό, Μαρκόβσκι

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα):Κρίστινσον, Μόρας (31' λ. τρ. Γκόλιας), Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Καρανίκας, Ντέλετιτς, Ακόστα, Μιλοσάβλιεβιτς, Κοέφ, Πίτι (58' λ. τρ. Χούμπτσεβ), Μπαργκάν (65' λ. τρ. Νούνιτς).

Γκολ: 13' Κοέφ - 82 αυτ. Γκόλιας

Κάρτες:45' Καραχάλιος, 49' Μανγκά

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Δείτε εδώ αναλυτικά τη βαθμολογία της Super League από την ειδική ενότητα του Sport24.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ