ΑΕΚ

Υπόθεση Πόνσε: Το μωρό και το σπίτι

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr καταπιάνεται με ένα ανθρώπινο ζήτημα που απασχολεί σφόδρα τον Αργεντινό επιθετικό της ΑΕΚ, Έσε Πόνσε και ίσως παίξει το ρόλο του στη μάχη για την παραμονή του.

Προτού προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη λύση για την κορυφή της επίθεσής της, η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής του Εσεκιέλ Πόνσε, όσο λίγες κι αν είναι αυτές σήμερα. Αλλωστε πέραν του αγωνιστικού, υπάρχουν κι άλλες σημαντικές παράμετροι για την απόφαση ενός ποδοσφαιριστή. Η ίδια η ζωή.

Λέγεται λοιπόν κατά κόρον, ότι ο Αργεντινός επιθετικός δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα ζεστός στο ενδεχόμενο παραμονής του στην Ελλάδα. Ωστόσο, αυτός που παρουσιάζεται ως ο σκληρός διαπραγματευτής και ο άνθρωπος που "βιάζεται" για την άμεση επιστροφή του Πόνσε σε ένα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της πρώτης ταχύτητας, είναι ο πατέρας και ατζέντης του.

Υπάρχουν όμως κάποια πολύ βασικά ζητήματα, τα οποία είναι ανθρώπινης φύσεως και σηκώνουν πολλή σκέψη προτού παρθεί μια απόφαση μετακόμισης σε άλλο τόπο.

ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ο Αργεντινός επιθετικός θα γίνει πατέρας μέσα στο καλοκαίρι, η σύζυγός του είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τη ζωή στην Ελλάδα και επιθυμεί να γεννήσει εδώ. Αναλογιστείτε πόσο δύσκολη θα είναι ακολούθως η εξοικείωση για μια γυναίκα που γίνεται για πρώτη φορά μητέρα, σε μια τέτοια απότομη αλλαγή.

Κολλητά με αυτό το γεγονός, έρχεται και η πληροφορία του Sport24.gr. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν, ο Πόνσε ζήτησε να μάθει πόσο χρόνο μπορεί να έχει μπροστά του μέχρι να δώσει απάντηση για το αν θα κρατήσει το σπίτι στο οποίο διαμένει με τη σύζυγό του, για επιπλέον έναν χρόνο. Περνώντας μάλιστα το μήνυμα στους ιδιοκτήτες, ότι αυτό το σενάριο είναι αρκετά πιθανό.

Δεν είναι απλά σημάδια, είναι προβληματισμοί ενός νέου ζευγαριού που περιμένει το πρώτο παιδί του, σε έναν τόπο που νιώθει ασφάλεια και περνάει όμορφα. Είναι επίσης μια απόδειξη ότι ο Αργεντινός κάθε άλλο παρά έχει αποφασίσει ότι το "θέλω" του αυτή την περίοδο, ικανοποιείται με τη φυγή του από την Ελλάδα. Κάθε άλλο...

Ασφαλώς η καθοριστική συζήτηση με τη Ρόμα, θα κρίνει τα πάντα. Αν μπορεί να υπάρξει σενάριο συνιδιοκτησίας, αγοράς του παίκτη με τον Μπάρκα στα ανταλλάγματα ή ένας νέος δανεισμός εφόσον η Ρόμα θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία μαζί του, τότε οι πιθανότητες παραμονής θα αυξηθούν. Εφόσον δε παρουσιαστεί στην κουβέντα αυτή, έχοντας τον παίκτη στο πλευρό της, μια μεγάλη ανατροπή ίσως συντελεστεί.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ