ΑΕΚ

Το εκπληκτικό... ημίχρονο, ο Πόποβιτς και η αποθέωση Μελισσανίδη

Το εκπληκτικό... ημίχρονο, ο Πόποβιτς και η αποθέωση Μελισσανίδη
INTIME SPORTS

Όταν η ανάπαυλα του ημιχρόνου, είναι πιο σημαντική από τον αγώνα, τότε μιλάμε για τον κόσμο της ΑΕΚ. Η εμφάνιση του... κόσμου της Ένωσης, άφησε σε δεύτερο πλάνο τον αγώνα. Το ξύπνημα του Ζντράβκο Πόποβιτς και η αποθέωση του "Τίγρη" από τον κόσμο μέσα και έξω από το ΟΑΚΑ. Διαβάστε στο Sport24.gr (videos)

Όταν για να περιγράψουμε την ατμόσφαιρα του γηπέδου, τονίζουμε πως ο αγώνας έρχεται σε δεύτερη μοίρα, τότε όλοι μπορούν να καταλάβουν και να φανταστούν τι έζησαν οι περίπου 12000 θεατές του ΑΕΚ - Άγιος Νικόλαος.

Χωρίς δόση υπερβολής πρόκειται για το καλύτερο... ημίχρονο που έχετε δει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Μια έκρηξη συναισθημάτων χαράς, ενθουσιασμού και τρέλας μαζί.

Η ώρα της... λήξης του ημιχρόνου

Είναι η στιγμή που ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κρητικός, σφυρίζει την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τους παίκτες των δύο ομάδων να πηγαίνουν προς τα αποδυτήρια...

Είναι δηλαδή η στιγμή που ξαφνικά το πέταλο των οργανωμένων δίνει το σύνθημα για την... έκρηξη αποθέωσης που θα επικρατούσε τα επόμενα 10 λεπτά! Το συνθηματικό ήταν: "Τρελαίνομαι, τρελαίνομαι, δικέφαλε μαζί σου ανασταίνομαι" . Όλο το γήπεδο σαν ηφαίστειο που ξυπνά άρχιζε να φωνάζει και να αποθεώνει την ΑΕΚ σε ένα ματς... Γ' Εθνικής με αντίπαλο όχι την Μίλαν, αλλά τον Άγιο Νικόλαο.

Ήταν με διαφορά τα καλύτερα δέκα λεπτά σε ημίχρονο που είχαν την πολυτέλεια να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Η εικόνα αυτή έστειλε μήνυμα σε φίλους και αντιπάλους και έδωσε περισσότερη δύναμη για την συνέχεια στον Δημήτρη Μελισσανίδη, που είχε βρεθεί για πρώτη φορά από την μέρα που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου, στην προεδρική θέση.

Η αποθέωση του Τίγρη

Το μήνυμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης το έλαβε από το ημίχρονο, αλλά την αποθέωση που γνώρισε κατά την αποχώρηση του δεν την περίμενε. Συγκεκριμένα με την ολοκλήρωση του ματς και ενώ ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ θέλησε να αποχωρίσει, ο κόσμος που βρισκόταν εντός γηπέδου δεν τον άφησε να φύγει κυριολεκτικά.

Μέχρι να καταφέρει να περάσει την είσοδο του ΟΑΚΑ, κόσμος τον περίμενε και έξω από το γήπεδο με αποτέλεσμα να φύγει από το γήπεδο περίπου 30 λεπτά από την λήξη τους ματς. Μια εξέλιξη που έκανε τον Δημήτρη Μελισσανίδη ιδιαίτερα χαρούμενο. Την στιγμή που η ΑΕΚ αποδίδει εντός γηπέδου, ο "Τίγρης" να δέχεται συγχαρητήρια εκτός.

Ζντράβκο ο Πόποβιτς

Μετά τον Κορδέρο που απέδειξε για ποιο λόγο έγινε προσπάθεια να παραμείνει στη νέα εποχή του δικεφάλου, ο Ζντράβκο Πόποβιτς είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που ξεχωρίζει από τις μεταγραφές του καλοκαιριού γενικά.

Στον χθεσινό (20/10) αγώνα, ο Κροάτης επιθετικός πέτυχε δύο γκολ, το ένα με υπέροχη εκτέλεση φάουλ και έδειξε την κλάση του σε σχέση με τους αντιπάλους.

Μέχρι να καταφέρει να "πάρει μπρος" προβλημάτισε λιγάκι για τις δυνατότητες του, αλλά στο ματς με τον Άγιο Νικόλαο, απέδειξε πως είναι ικανός να δώσει από μόνος του ένα παιχνίδι στην ΑΕΚ, σε αυτή την κατηγορία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ