ΑΕΚ

Δέλλας: "Να αποβάλουμε την νευρικότητα"

Δέλλας: "Να αποβάλουμε την νευρικότητα"

Με την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Τραϊανός Δέλλας, αναφέρθηκε στην νευρικότητα της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για τον τρόπο παιχνιδιού.

Ο Κολοσσός μιλώντας στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε στην νευρικότητα που είχε η ομάδα του και την οποία πρέπει να αποβάλλει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα:

«Πρέπει να αποβάλλουμε την νευρικότητα που έχουμε. Στο πρώτο ημίχρονο, αν και σκοράραμε είχαμε νευρικότητα. Στο δεύτερο ηρεμήσαμε, βάλαμε τη μπάλα κάτω, κάναμε δύο γκολ, χάσαμε ευκαιρίες. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Άγιο Νικόλαο, γιατί έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο και βοήθησε να υπάρξει καλό θέαμα».

"Ένας είναι ο στόχος, να φύγουμε από τς χαμηλές κατηγορίες"

Όσον αφορά την συνέντευξη Τύπου, προπονητής της ΑΕΚ, μίλησε για τη νίκη της Ένωσης και τόνισε ότι άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας πρέπει να είναι προσηλωμένοι για τον μοναδικό στόχο, την έξοδο από τις μικρές κατηγορίες ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε για τον αγώνα:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγίου Νικολάου που δε κλείστηκε στα καρέ της και μπορέσαμε να δούμεόμορφο ποδόσφαιρο. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ και στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στο δεύτερο. Αυτό που μας έλειπε ήταν η ψυχραιμία. Οι παίκτες είχαν πολύ νευρικότητα άσχετα που προηγηθήκαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο αυτό άλλαξε και έτσι μπορέσαμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Κάναμε περισσότερες φάσεις και βάλαμε άλλα δύο γκολ. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχουν αδυναμίες και ελλείψεις. Αυτό προσπαθούμε να βελτιώσουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε και όσο μας το επιτρέπει και ο αντίπαλος.Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως οι περισσότεροι ξέρουν τι ζητάω να κάνουν μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα, ώστε όποια αλλαγή και να γίνει, όποιο πρόσωπο και να παίξει να μην αλλάξει η δομή της ομάδας».

Για τις απουσίες Ανάκογλου, Πλατέλα:

«Σίγουρα και οι δύο είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα. Πρέπει να δώσουμε όμως τα συγχαρητήρια σε αυτούς που έπαιξαν γιατί δούλεψαν πολύ μέσα στο γήπεδο, ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν έχω προτίμηση σε κάποιους ποδοσφαιριστές μου. Είναι όλοι ίσοι. Έτσι τους αντιμετωπίζω όλους. Από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο».

Για τον κόσμο:

«Για τον κόσμο ότι και να πούμε είναι περιττό. Οι λέξεις είναι λίγες. Εμείς προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η ομάδα. Αυτός είναι δίπλα μας και όλοι μαζί έχουμε ένα κοινό στόχο. Να φύγουμε από τις χαμηλές κατηγορίες».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ