ΑΕΚ

Συνεχείς επαφές της ΑΕΚ για Νάρσινχ

Swansea City's Luciano Narsingh, left, and Southampton's Jordy Clasie battle for the ball during their English Premier League soccer match at the Liberty Stadium, Swansea, Wales, Tuesday, Jan. 31, 2017. (David Davies/PA via AP)
Swansea City's Luciano Narsingh, left, and Southampton's Jordy Clasie battle for the ball during their English Premier League soccer match at the Liberty Stadium, Swansea, Wales, Tuesday, Jan. 31, 2017. (David Davies/PA via AP) AP

Η ΑΕΚ επιμένει για την απόκτηση του Λουτσιάνο Νάρσινχ με τις δυο πλευρές να είναι διαρκώς σε επαφές για να βρεθεί η "χρυσή τομή" και ο παίκτης να ντυθεί στα "κιτρινόμαυρα".

Η ΑΕΚ βρίσκεται στους ομίλους του Champions League πλέον και οι άνθρωποι της εντείνουν τις προσπάθειες τους για να ολοκληρώσουν δυο ακόμα μεταγραφές (πλην του Γιαννιώτα) ώστε ο σύλλογος να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Σε περίοπτη θέση εδώ και καιρό είναι το όνομα του Λουτσιάνο Νάρσινχ της Σουόνσι με τους ανθρώπους της "Ένωσης" να τα έχουν βρει σε όλα με τον αγγλικό σύλλογο και να προσπαθούν να βρουν τη "χρυσή τομή" και με τον παίκτη.

Η ΑΕΚ δεν έχει αφήσει στιγμή την συγκεκριμένη κίνηση και απλά τις τελευταίες ώρες οι διαπραγματεύσεις έχουν ενταθεί προκειμένου να υπάρχει θετική κατάληξη τις επόμενες μέρες.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα δυο 24ώρα που ακολουθούν είναι κρίσιμα για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Νάρσινχ στην ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ