ΑΕΚ

Σιμόες: "Ηγέτης εκ γενετής ο Μελισσανίδης"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Αντρέ Σιμόες παραχώρησε συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα "Record" και αποθέωσε τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Αντρέ Σιμόες έχει συμπληρώσει μία πενταετία στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, αποτελώντας έναν από τους παλαιότερους παίκτες της Ένωσης, αλλά κι έναν από τους αρχηγούς της ομάδας. Επομένως, η άποψή του έχει μεγάλη σημασία για τους φιλάθλους των "κιτρινόμαυρων".

Ο 30χρονος χαφ, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα "Record" και αποθέωσε τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Πορτογάλος υποστήριξε πως ο κ. Μελισσανίδης "λατρεύεται από τους οπαδούς της ομάδας και είναι ο κύριος υπεύθυνος για την εξέλιξη και την πρόοδο της ομάδας και την επιστροφή στους τίτλους. Αγαπάει την ομάδα του με πολύ πάθος.

Τον σέβονται όλοι οι παίχτες. Η σχέση μου μαζί του εξαιρετικά καλή. Δεν είναι παρών καθημερινά λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αλλά είναι σε συνεχή επαφή με τους αρχηγούς. Είναι παρών σε καλές και κακές στιγμές και στις μεγάλες αποφάσεις. Είναι ένας ηγέτης εκ γενετής! Είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο ήρθα στην ΑΕΚ, αλλά και που συνεχίζω να βρίσκομαι εδώ".

Παράλληλα, σε ερώτηση για το συμβάν στον ημιτελικό με τον Άρη, που είχε ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με οκτώ μήνες αποκλεισμό από τα γήπεδα, απάντησε πως "δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτό το συμβάν. Εμείς (οι ποδοσφαιριστές) βρισκόμασταν στα αποδυτήρια και απλώς ακούσαμε κάτι διαμαρτυρίες".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολιβέιρα: "Βλέπω να συνεχίζω στην ΑΕΚ"
Αραούχο: "Δεν ξέρω αν η Λας Πάλμας θα δεχθεί νέο δανεισμό"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ