ΑΕΚ

Αραούχο: "Δεν ξέρω αν η Λας Πάλμας θα δεχθεί νέο δανεισμό"

Αραούχο: "Δεν ξέρω αν η Λας Πάλμας θα δεχθεί νέο δανεισμό"

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε για το μέλλον του, αλλά και το πώς βιώνει την κατάσταση στην Ελλάδα, λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Στο χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βαγγέλη Αρναούτογλου σχετικά με την υπόθεση Αραούχο, διαβάσατε για τις 4 πιθανές αντιπροτάσεις της ΑΕΚ ώστε να τον αποκτήσει από τη Λας Πάλμας, οι δύο εκ των οποίων αφορούσαν σε δανεισμό. O Σέρχιο Αραούχο έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα LiveSport μιλώντας και για το μέλλον του εντός η εκτός Ελλάδας και δείχνοντας ότι γνωρίζει αυτό το ενδεχόμενο, να συζητηθεί δηλαδή ο εκ νέου δανεισμός του.

- Πως περνάς αυτό το διάστημα έγκλειστος στο σπίτι εξαιτίας της πανδημίας;

"Το να είσαι μόνος σου και κλεισμένος στο σπίτι είναι πολύ σκληρό. Το μόνο που κάνω είναι να παίζω playstation και προπόνηση. Ακολουθώ το πρόγραμμα που μας έχει σταλεί από τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου και βγαίνω από το σπίτι μόνο όταν είναι μέρα για το τρέξιμο".

- Πόσο εύκολο είναι να προπονείσαι μόνος σου και με αυτόν τον τρόπο;

"Είναι περίπλοκο το να είσαι στο σπίτι και να κάνεις προπόνηση μόνος. Oλη μου τη ζωή κάνω προπόνηση με τους συμπαίκτες μου και είναι πολύ δύσκολο. Οφείλουμε όμως να προσαρμοστούμε στα δεδομένα που υπάρχουν και σε μία κατάσταση που είναι πρωτόγνωρη για όλους. Αυτό που μετράει είναι όλος ο κόσμος να μείνει υγιής. Πιστεύω ότι σύντομα θα βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί".

- Πόσο σου λείπει η κόρη σου και η οικογένειά σου;

"Μου λείπει η κοπέλα μου, μου λείπει η κόρη μου, δυστυχώς δε μπορούμε να είμαστε μαζί αυτή τη στιγμή. Μακάρι να μπορούσα να πάω για κάποιες μέρες στη Λας Πάλμας, αλλά δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν, οπότε παραμένω στην Αθήνα".

- Πως βλέπεις το μέλλον σου; Λας Πάλμας ή ΑΕΚ;

"Το να σκέφτομαι το μέλλον του αυτή τη στιγμή είναι λίγο πολύπλοκο. Δε ξέρω τι μπορεί να συμβεί και πως μπορούν να διαμορφωθούν τα δεδομένα γιατί η περίσταση με όλα συμβαίνουν είναι αρκετά μπερδεμένη. Δε μπορώ να γνωρίζω για παράδειγμα αν η Λας Πάλμας δεχτεί έναν νέο δανεισμό ή κάτι άλλο ή τι άλλο πρόκειται να συμβεί. Αφήνω το χρόνο να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν".

- Θα ήθελες να μπεις σαν παίκτης της ΑΕΚ στην "Αγιά Σοφιά";

"Φυσικά και θα ήθελα να μπω στην Αγία Σοφιά, θα είναι κάτι ονειρικό. Το βλέπω να χτίζεται και είναι πραγματικά υπέροχο. Με αυτό το γήπεδο η ΑΕΚ θα γίνει πολύ δυνατή, θα δημιουργηθούν νέα δεδομένα και φυσικά θα αποκτήσει μια πολύ σκληρή έδρα όπου θα μπορεί να κερδίζει παρά πολλά παιχνίδια. Μακάρι στα εγκαίνια να το γιορτάσουμε με έναν τίτλο ή με μία άλλη σημαντική διάκριση για την ομάδα".

- Ποια η γνώμη σου για τον Μάσιμο Καρέρα; Έχει κοινά ή σημαντικές διαφορές με τον Μανόλο Χιμένεθ;

"Δε μπορώ να μπω σε σύγκριση ανάμεσα σε δύο προπονητές που έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά. Ο Μανόλο με βοήθησε σε μια στιγμή της ζωής μου πολύ δύσκολη, με σήκωσε και με οδήγησε στη δόξα. Ο Καρερα είναι ένας πολύ καλός προπονητής, έχει ξεκάθαρες ιδέες, ξέρει τι θέλει και πως να παίξει και για αυτό η ομάδα έχει θετικά αποτελέσματα και νομίζω ότι ο προπονητής είναι ικανοποιημένος. Το σημαντικό είναι η ομάδα να πηγαίνει ολοένα και καλύτερα".

- Τι διαφορές βλέπεις στη φετινή ομάδα με αυτή που πήρε το πρωτάθλημα;

"Δε μπορώ να μιλήσω για μεγάλες διαφορές γιατί συμπαίκτες μου είναι σχεδόν οι ίδιοι με όσους άφησα πίσω μου όταν έφυγα. Φυσικά έχουν φύγει κάποια παιδιά αλλά και πάλι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Μακάρι να κατακτούσαμε και εφέτος το πρωτάθλημα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πολύ δύσκολο. Του χρόνου όμως μπορούμε να παλέψουμε για τον τίτλο και να είμαστε μια ομαδάρα και πάλι! Αυτή τη στιγμή ελπίζω να κατακτήσω σύντομα έναν τίτλο με την ΑΕΚ, ο πιο ορατός στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Περιμένουμε αρχικά πρώτα απ’ όλα να πάνε όλα καλά με την επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας και στη συνέχεια στον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον Άρη να καταφέρουμε να προκριθούμε και να παλέψουμε για το τρόπαιο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ