ΑΕΚ

Ρότζερς: "Σκληρός αντίπαλος, με νοοτροπία νικητή"

Celtic's manager Brendan Rodgers watches a Champions League, Group C soccer match between Barcelona and Celtic, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 13, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Celtic's manager Brendan Rodgers watches a Champions League, Group C soccer match between Barcelona and Celtic, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 13, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ρότζερς έδειξε με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ, ότι υπολογίζει πολύ την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πόσο πολύ ο Μπρένταν Ρότζερς «μετράει» την ΑΕΚ, είχε φανεί ήδη από τις πρώτες φορές που έκανε αναφορά στην αυριανή (8/8) αντίπαλο της Σέλτικ.

Όμως την Τρίτη (7/8), ο τεχνικός των «Καθολικών» εξήγησε και τους λόγους που υπολογίζει τόσο πολύ την Ένωση. Ο Ρότζερς μίλησε για έναν σκληρό αντίπαλο με νοοτροπία νικητή, λόγω της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ενώ αναφέρθηκε και στην δύναμη της έδρας της Σέλτικ, αλλά και στα δεδομένα με τον Ενστάμ και τον Μπογιάτα

«Είναι (σ.σ. η ΑΕΚ) οι πρωταθλητές στη χώρα τους. Αυτό τους κάνει έναν σκληρό αντίπαλο, γιατί έχουν νοοτροπία νικητή. Όταν τους μελέτησα, διαπίστωσα ότι είναι σαν μια ομάδα του Champions League. Παίζουν 4-4-2 και είναι πολύ, πολύ γρήγοροι στην αντεπίθεση. Έχουν γρήγορους παίκτες στην επίθεση. Η πορεία αυτών των δύο παιχνιδιών θα είναι ένα πραγματικό τεστ για μας. Όταν παίζουμε στην έδρα μας, μας αρέσει να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και μπορούμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον αντίπαλο.

Θα είναι ένα καλό τεστ των δυνατοτήτων μας αυτά τα δύο παιχνίδια. Είναι ένα πραγματικά τεστ και για τις δύο ομάδες. Έχουμε κάνει όλη τη δουλειά μας και την προετοιμασία μας. Τους αναλύσαμε προσεκτικά και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού τους. Είναι πολύ συμπαγής ομάδα, πολύ κλειστή και είναι δύσκολο να παίξεις εναντίον της».

Για το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην Σκωτία:
«Ο κόσμος θα είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Μας βοηθούν πάρα πολύ και δείχνουν πολλή υπομονή σε αυτό το επίπεδο όλο αυτό τον καιρό. Αν μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο επόμενο, θα είναι πολύ χαρούμενοι».

Για την συμμετοχή του Εντσάμ, αν θα αγωνιστεί κανονικά και του Μπογιατά:
«Ο Ντέντρικ δεν είναι έτοιμος στο επίπεδο που θέλουμε. Θα παίξει στο παιχνίδι του Σαββάτου και θα είναι έτοιμος για το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ