ΑΕΚ

Ροντρίγκο: "Δεν γνωρίζω για την ΑΕΚ, η Γκρέμιο έχει βάλει ρήτρα"

Ροντρίγκο: "Δεν γνωρίζω για την ΑΕΚ, η Γκρέμιο έχει βάλει ρήτρα"

O 26χρονος δεξιός μπακ της Άβες, Ροντρίγκο, δηλώνει στο Sport24.gr την άγνοιά του για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Ο ρόλος του Αντόνιο Τεϊσέιρα, ο οποίος χειρίζεται τις περιπτώσεις των Φερνάντο Βαρέλα και Μαραφόνα.

Η ΑΕΚ προτίθεται σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ να κάνει πρόταση στον 26χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ της Άβες, Ροντρίγκο, ο οποίος ανήκει στην Γκρέμιο Ανάπολις.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Νοτιοαμερικανό, ο οποίος υποστήριξε ότι έμαθε για το ενδιαφέρον από την επικοινωνία μας.

"Πριν λίγο ξύπνησα (η Πορτογαλία βρίσκεται δύο ώρες πίσω σε σχέση με την Ελλάδα). Τώρα το ακούω (το δημοσίευμα κυκλοφορεί στο φύλλο της Μεγάλης Πέμπτης). Αλήθεια, δεν γνωρίζω κάτι. Νομίζω θα μου το είχε πει ο ατζέντης μου", υποστήριξε αρχικά.

Αφού εξέφρασε την επιθυμία του ν' αγωνιστεί στην Ελλάδα, παρέπεμψε στη ρήτρα που έχει με την Γκρέμιο Ανάπολις, από την οποία αγωνίζεται ως δανεικός στην Άβες: "Θα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ είναι μια γνωστή ομάδα. Όποια ομάδα με θέλει, θα πρέπει να μιλήσει με την Γκρέμιο στην οποία ανήκω. Υπάρχει ρήτρα, αλλά δεν γνωρίζω το ποσό".

Ποιος είναι, ωστόσο, ο ατζέντης του Ροντρίγκο. Είναι ο ιδιαίτερα δημοφιλής εσχάτως στο μεταγραφικό παζάρι, Αντόνιο Τεϊσέιρα. Ο άνθρωπος δηλαδή που εκπροσωπεί τον αμυντικό του ΠΑΟΚ από το Πράσινο Ακρωτήρι, Φερνάντο Βαρέλα - το θέμα της ανανέωσής του εμφανίζεται στάσιμο - αλλά και τον 28χρονο γκολκίπερ της Μπράγκα, Ζοζέ Μαραφόνα, ο οποίος φέρεται ν' απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Ξεκίνησε την καριέρα από την Ουνιάο Σάο Ζοάο, μετακινήθηκε στη Σάντο Αντρέ και το 2014 παραχωρήθηκε στο σύλλογο από την επαρχία Γκοϊάς.

Έφθασε στην Ευρώπη μέσω Πορτογαλίας το 2015. Τον απέκτησε η Πόρτο, αλλά αγωνίστηκε μόνο στη δεύτερη ομάδα, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Σάβες. Την τρέχουσα σεζόν μετρά τρία γκολ σε 29 ματς στην Primeira Liga, είχε δύο συμμετοχές στο Κύπελλο και τέσσερις στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας.

Photo credits: cdaves

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ