ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Record: "Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαραφόνα"

Benfica's Lima, from Brazil, shoots a penalty kick to score his side's third goal past Moreirense's goalkeeper Jose Carlos Marafona, foreground right, during a Portuguese league soccer match between Benfica and Moreirense at Benfica's Luz stadium, in Lisbon, Sunday, Sept. 21, 2014. Lima scored once in Benfica's 3-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Benfica's Lima, from Brazil, shoots a penalty kick to score his side's third goal past Moreirense's goalkeeper Jose Carlos Marafona, foreground right, during a Portuguese league soccer match between Benfica and Moreirense at Benfica's Luz stadium, in Lisbon, Sunday, Sept. 21, 2014. Lima scored once in Benfica's 3-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Την ώρα που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κατάσταση αναφορικά με το μέλλον των Σα και Λοντίγκιν στον Ολυμπιακό, πορτογαλικό ΜΜΕ αναφέρει πως οι Πειραιώτες παρακολουθούν στενά τον Μαραφόνα.

Η φετινή σεζόν οδεύει προς την ολοκλήρωσή της (απομένει μία αγωνιστική) και η κατάσταση τον Ολυμπιακό αναφορικά με την εκπροσώπησή του στη θέση του γκολκίπερ τη νέα σεζόν φαντάζει μπερδεμένη.

Και αυτό γιατί ναι μεν υπάρχει επιθυμία για παραμονή του Ζοζέ Σα αλλά ακόμα δεν έχει διευθετηθεί το θέμα της απόκτησής του από την Πόρτο ενώ άγνωστες οι προθέσεις των Πειραιωτών για το μέλλον του Λοντίγκιν στο σύλλογο.

Εν τω μεταξύ, ένας παίκτης που το όνομά του είχε περάσει από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ το καλοκαίρι του 2018 φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο και αυτός είναι ο Χοσέ Μαραφόνα.

Όπως αποκάλυψε η πορτογαλική "Record", η ανανέωση του συμβολαίου του Τιάγκο Σα κλείνει το δρόμο του Μαραφόνα για να έχει ρόλο βασικού στην Μπράγκα, με αποτέλεσμα "να είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό".

Σημειώνεται πως ο Μαραφόνα έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε Βαρζίμ, Μαρίτιμο, Άβες, Μορεϊρένσε, Πάσος Φερέιρα και Μπράγκα (42 συμμετοχές από το 2016 και μετά), ενώ τη σεζόν 2017-18 είχε μείνει ουσιαστικά εκτός δράσης λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ