ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Ετοιμάζει πρόταση για τον Ροντρίγκο"

ΑΕΚ: "Ετοιμάζει πρόταση για τον Ροντρίγκο"

Η ΑΕΚ προτίθεται σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ να κάνει πρόταση στον 26χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ της Άβες, Ροντρίγκο, ο οποίος ανήκει στην Γκρέμιο Ανάπολις.

Μεταγραφικό σενάριο από την Πορτογαλία έρχεται για την ΑΕΚ. Η εφημερίδα της χώρας της Ιβηρικής, "Record", κάνει λόγο στο φύλλο της Μεγάλης Πέμπτης (25/4) για κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον για τον 26χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, Ροντρίγκο.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Ένωση παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Ροντρίγκο, ενώ προτίθεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Ο Νοτιοαμερικανός αγωνίζεται στην Άβες, ανήκει όμως στην ομάδα της πατρίδας του, Γκρέμιο Ανάπολις, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός στους Ίβηρες. Ξεκίνησε την καριέρα από την Ουνιάο Σάο Ζοάο, μετακινήθηκε στη Σάντο Αντρέ και το 2014 παραχωρήθηκε στο σύλλογο από την επαρχία Γκοϊάς.

Έφθασε στην Ευρώπη μέσω Πορτογαλίας το 2015. Τον απέκτησε η Πόρτο, αλλά αγωνίστηκε μόνο στη δεύτερη ομάδα, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Σάβες. Την τρέχουσα σεζόν μετρά τρία γκολ σε 29 ματς στην Primeira Liga, είχε δύο συμμετοχές στο Κύπελλο και τέσσερις στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας.

Στον Δικέφαλο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η περίπτωση του Ροντρίγκο Γκάλο, ενώ σίγουρος για την επόμενη σεζόν σ' αυτή τη θέση είναι μόνον ο Μιχάλης Μπακάκης.

Photo credits: cdaves

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ