ΑΕΚ

Πόνσε: "Περιμένω πώς και πώς τον τελικό"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργεντινός φορ της ΑΕΚ, Εσεκιέλ Πόνσε, εξέφρασε στο Sport24.gr την ανυπομονησία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (11/5) με τον ΠΑΟΚ, απέφυγε όμως να μιλήσει για το μέλλον του. Η άποψή του για το VAR στο ντέρμπι Δικεφάλων.

Η ΑΕΚ συνέτριψε με 4-0 τη Λαμία στη Φθιώτιδα και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Εσεκιέλ Πόνσε ν' ανοίγει το δρόμο για την επικράτηση. Για τέταρτη διαδοχική σεζόν η Ένωση φθάνει στο τελευταίο ματς της διοργάνωσης, για τρίτη διαδοχική συναντά σ' αυτή τον ΠΑΟΚ.

O 22χρονος Αργεντινός φορ της Ένωσης μίλησε στο Sport24.gr έξω από το ΔΑΚ Λαμίας κι εξέφρασε την ανυπομονησία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (11/5) με τον ΠΑΟΚ.

"Εάν χρησιμοποιηθεί, θα γίνει για κάποιο λόγο", υποστήριξε σε σχέση με την υιοθέτηση του VAR, ενώ σ' ερώτηση για το μέλλον του απέφυγε ν' απαντήσει.

- Πρώτη σου σεζόν στην Ελλάδα, ένας τελικός...

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τελικό. Δεν ήταν τίποτα εύκολο. Ανυπομονώ να παίξω αυτόν τον τελικό".

- Είναι ο μοναδικός στόχος της ΑΕΚ. Είναι το κίνητρο μεγαλύτερο σε σχέση με τον ΠΑΟΚ που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα;

"Ο στόχος είναι να νικήσουμε τον Λεβαδειακό και να πάρουμε το Κύπελλο. Ξέρουμε τι σημαίνει ΑΕΚ, σημαίνει νίκες. Πάμε στη Λιβαδειά να πάρουμε τη νίκη και μετά θα πάμε στο πιο σημαντικό ματς της σεζόν".

- Έχεις ονειρευτεί το βράδυ της 11ης Μάη, το βράδυ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας;

"Περιμένω πώς και πώς αυτή τη στιγμή, να μπορέσω να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό και για μένα και για την ομάδα. Να δώσουμε τη χαρά στον κόσμο".

- Κάθε ματς και καλύτερος. Το νιώθεις κι εσύ ότι αυτή η σεζόν σε προσωπικό επίπεδο εξελίσσεται ιδανικά...

"Σίγουρα το νιώθω. Τελειώνει η σεζόν και έφθασα τα 20 γκολ, δεν θα τα έφθανα εάν δεν υπήρχαν οι συμπαίκτες μου".

- Είναι ένας τίτλος μια επιβράβευση για τη σεζόν που κάνεις;

"Ο τίτλος δεν είναι ατομική επιβράβευση, είναι ομαδική. Περιμένω αυτόν τον τελικό, για να τον απολαύσω με τους συμπαίκτες μου".

- Υπάρχει κανένα νέο για το μέλλον σου;

"Έχω πει ότι δεν θα μιλήσω ξανά για το μέλλον. Με συγχωρείτε, αλλά θα συγκεντρωθώ στις υποχρεώσεις μου με την ΑΕΚ και στο πώς θα νικήσουμε αυτά τα δύο ματς".

- Ο τελικός μπορεί να έχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα χρήση VAR. Ως ποδοσφαιριστής που θα συμμετάσχει σ' αυτόν, ποια είναι η άποψή σου;

"Είναι κάτι που δεν είναι δική μας αρμοδιότητα, των παικτών. Εάν χρησιμοποιηθεί το VAR, θα γίνει για κάποιο λόγο... εγώ στηρίζω τους διαιτητές και τους εύχομαι να έχουν καλό έργο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ