ΑΕΚ

Πόνσε: "Έχω έρθει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που δεν θέλει να χάνει"

Πόνσε: "Έχω έρθει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που δεν θέλει να χάνει"
EUROKINISSI

Ο Εσεκιέλ Πόνσε επιβεβαίωσε ότι η πορεία της ΑΕΚ προς τους ομίλους του Champions League έπαιξε ρόλο ώστε να πει το "ναι" στην πρόταση δανεισμού.

Ένα νέο μέλος του ρόστερ της ΑΕΚ, ο Εσεκιέλ Πόνσε, εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος από την πρόκριση της Ένωσης στους ομίλους του Champions League.

"Απίστευτο το συναίσθημα που η ομάδα επιστρέφει στο Champions League από 12 χρόνια. Οι συμπαίκτες μου έκαναν υπέροχη δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του συνόλου και αυτής της προσπάθειας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το περιμέναμε έτσι. Κάναμε καλή δουλειά για να κάνουμε το βήμα παραπάνω για τους ομίλους του Champions League", δήλωσε στην "Cosmote TV".

Ο Αργεντινός επιθετικός επιβεβαίωσε ότι μία τέτοια προοπτική έπαιξε ρόλο στο να πει το "ναι" στον δανεισμό του στην ομάδα: "Η αλήθεια είναι ότι το Champions League έπαιξε ρόλο για να έρθω. Ήταν ένα έξτρα κίνητρο. Η ομάδα δεν είναι κατώτερη από το επίπεδο πρωταθλήματος που έρχομαι. Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Είδα πολύ μεγάλο επαγγελματισμό. Η αγάπη του κόσμου με βοήθησε να προσαρμοστώ ακόμα πιο γρήγορα. Έχω έρθει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που δεν θέλει να χάνει και αυτό είναι που με ικανοποιεί".

Τέλος, σε ερώτηση για τους αντιπάλους που θα ήθελε στους ομίλους, αποκρίθηκε: "Όποιος και να είναι αντίπαλος είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στους ομίλους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ