ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουζουνίδης: "Άλλο το θέλω, άλλο το μπορώ"

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχθηκε πως οι παίκτες του ήθελαν να πάρουν κάτι από το ματς με την Μπάγερν, το προσπάθησαν αλλά τελικά δεν ήταν κάτι που μπορούσαν.

Ήταν ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ το πάλεψε το ματς με τη Μπάγερν ( 0-2). Οι παίκτες έδειχναν πως ήθελαν πολύ να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Και το προσπάθησαν. Όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχθηκε πως υπήρχε απόσταση ανάμεσα στην επιθυμία και στην δυνατότητα που υπήρχε για ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, ας μην κρυβόμαστε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά αυτού του επιπέδου οι ομάδες είναι πολύ διαφορετικές στον ρυθμό και στις μονομαχίες. Οι δικοί μας παίκτες προσπάθησαν πολύ, όμως από την κούραση και την πίεση κάναμε και λάθη. Έχω πει κι άλλες φορές ότι αυτά τα ματς είναι μια τρομερή εμπειρία για όλους μας. Πρέπει να δούμε πώς είμαστε απέναντι σε αυτές τις ομάδες και τι πρέπει να βελτιώσουμε για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί».

Για το χρονικό σημείο που δέχτηκε το γκολ η ΑΕΚ:

«Η αλήθεια είναι ότι δεχτήκαμε τα γκολ σε μια στιγμή που μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Είχαμε κάνει δυο ευκαιρίες με τον Μπακασέτα και τον Βίκτωρα, όμως αυτή είναι η δυσκολία αυτών των παιχνιδιών. Εκεί που προσπαθείς να κάνεις κάτι μπορεί να σε τιμωρήσει η μπάλα. Συγχαρητήρια στην Μπάγερν. Ακόμα και τα λάθη που κάναμε δεν ήταν μόνο θέμα της δικής μας κούρασης ή ποιότητας, αλλά έπαιζε ρόλο και η ποιότητα της Μπάγερν».

Για τα οφέλη που υπάρχουν για την ΑΕΚ μέσα από την εμπειρία της αντιμετώπισης σπουδαίων αντιπάλων όπως η Μπάγερν.

«Το μεγάλο όφελος είναι οι εμπειρίες από αυτά τα παιχνίδια. Παίζουμε με σπουδαίους αντιπάλους και αυτό θα μας βοηθήσει στο μέλλον. Πάντως παρά την ανωτερότητα του αντιπάλου υπάρχει στεναχώρια γιατί χάσαμε. Όμως καμιά φορά άλλο το «θέλω» και άλλο το «μπορώ». Πρέπει να μπορείς για να χτυπήσεις τέτοιου είδους ματς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ - Μπάγερν 0-2: Η Ένωση "πλήρωσε" δίλεπτο του "διαβόλου"
ΑΕΚ - Μπάγερν: Το ποσό που εισέπραξε η Ένωση από τον σπουδαίο αγώνα με τους Βαυαρούς
Γαλανόπουλος: "Χαζό να πω ότι μπορούμε να συγκριθούμε με τη Μπάγερν"
ΑΕΚ - Μπάγερν: Η κριτική των παικτών της Ένωσης
ΑΕΚ - Μπάγερν: Η Ένωση έκανε περισσότερα χιλιόμετρα από τους Γερμανούς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ