ΑΕΚ

Οι δύο δρόμοι της ΑΕΚ στην Ευρώπη

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έμαθε τους πιθανούς της αντιπάλους σε playoffs Champions League και playoffs Europa League, ανάλογα με την έκβαση των αγώνων της με τη Σέλτικ στον γ' προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Σέλτικ στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Champions League, σε αγώνες που θα γίνουν 8 και 14 Αυγούστου. Τη Δευτέρα (6/8) η Ένωση έμαθε τους πιθανούς της αντιπάλους στην περίπτωση που αποκλείσει τους Σκωτσέζους, αλλά και στην περίπτωση που αποκλειστεί.

Αν η Ένωση αφήσει πίσω την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, τότε στα playoffs του Champions League θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μόλντε ή Βιντεότον. Το πρώτο παιχνίδι για την ΑΕΚ, αν περάσει τη Σέλτικ, θα δοθεί στις 21-22 Αυγούστου και θα είναι εκτός έδρας (η ρεβάνς 28-29/8).

Στην περίπτωση που ο Δικέφαλος αποκλειστεί, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτακς Γιουρμάλα ή Σουντούβα, στο πλαίσιο των playoffs του Europa League. Οι αγώνες αυτοί αναμένεται να γίνουν 22-23 Αυγούστου και οι ρεβάνς στις 29-30 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο... βάθος Μάλμε ή Βιντεότον για την ΑΕΚ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Europa League

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ